Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Iako je proljeće, vrijeme je kao da je jesen: Toplija odjeća će biti potrebna

Preporučeno

Jutros je u Bosni i Hercegovini oblačno. U većem dijelu zemlje pada kiša.

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno i nestabilno vrijeme sa kišom, pljuskovima i slabom grmljavinom. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 9 i 14°C.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme. Padavine većinom prije podne. Najviša dnevna temperatura zraka oko 11°C.

Sutra u Bosni i Hercegovini djelomično vedro, povremeno sa slabim lokalnim pljuskovim. Više padavina se očekuje tokom noći na nedjelju. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6°C, na jugu zemlje do 9°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 17°C.

Upravo se čita:  Sud BiH potvrdio: Podignuta prva optužnica zbog negiranja genocida!

Prekosutra u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme sa kišom. Vjetar slab sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 7°C, na jugu zemlje do 10°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 9 i 14°C, na jugu zemlje do 17°C.

U ponedjeljak, u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme sa kišom. Vjetar slab sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 8°C, na jugu zemlje do 11°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 8 i 14°C, na jugu zemlje do 16°C.

Upravo se čita:  Poznato kad kreće isplata uvećanih penzija u FBiH: Evo koliko sada iznose

Drugog dana radne sedmice, u utorak oblačno vrijeme sa kišom. Vjetar slab sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 9°C, na jugu do 11°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 9 i 14°C, na jugu zemlje do 17°C, saopštili su iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Stupile na snagu Schmidtove izmjene Ustava FBiH iz aprila prošle godine

Visoki predstavnik Christian Schmidt 27. aprila 2023. nametnuo je amandman na Ustav FBiH kojim se mijenja način imenovanja nove...

Još vijesti za vas