Subota, 27 travnja, 2024

Porodica u šoku: Meteorit pao na kuću, probio krov i završio u spavaćoj sobi

Preporučeno

Da je komad stigao iz visina, potvrdili su i na Školi znanosti na Sveučilištu u News Jerseyu.

Porodica iz New Jerseya navodi kako su u šoku nakon što im je meteorit probio krov. Christine Lloyd kaže da je meteorit završio na spratu porodične kuće njezina oca u naselju Hopewell Township.

Meteorit je probio krov, prošao kroz tavan i završio na podu, navodi. No, tu nije bio kraj njegovoj putanji, dodaje, jer se odbio i udario ponovno u strop pa završio na drugom mjestu na podu, prenosi Dnevnik.hr.

Upravo se čita:  Hit na društvenim mrežama: Pjevao u autobusu 14 sati na putu od Sarajeva do Beča

Komad koji je “putovao” njihovom porodičnom kućom je veličine 10 puta 15 centimetara. Da je komad stigao iz visina, potvrdili su i na Školi znanosti na Sveučilištu u News Jerseyu.

“Uzbuđeni smo što možemo potvrditi da je objekt pravi meteorit od hondrita”, rekao je voditelj odjela za fiziku Nate Magee.

Upravo se čita:  Hit na društvenim mrežama: Pjevao u autobusu 14 sati na putu od Sarajeva do Beča

Iz obitelji navode da nitko nije bio u kući u trenutku udara. Christinina sestra, Suzy Kop, pronašla je neobičan kamen i pokupila ga, piše ABC News.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Nastavljena akcija oduzimanja nelegalnog oružja: Kod Bosanske Gradiške pronađeno vojno naoružanje

U nastavku akcije "Kolibar" koja je usmjerena na oduzimanje ilegalnog oružja i naoružanja te eksplozivnih naprava, policijski službenici Ministarstva...

Još vijesti za vas