Ponedjeljak, 5 lipnja, 2023

Porodica u šoku: Meteorit pao na kuću, probio krov i završio u spavaćoj sobi

Nemojte propustiti

Da je komad stigao iz visina, potvrdili su i na Školi znanosti na Sveučilištu u News Jerseyu.

Porodica iz New Jerseya navodi kako su u šoku nakon što im je meteorit probio krov. Christine Lloyd kaže da je meteorit završio na spratu porodične kuće njezina oca u naselju Hopewell Township.

Meteorit je probio krov, prošao kroz tavan i završio na podu, navodi. No, tu nije bio kraj njegovoj putanji, dodaje, jer se odbio i udario ponovno u strop pa završio na drugom mjestu na podu, prenosi Dnevnik.hr.

Upravo se čita:  Doktor i medicinska sestra imali odnose u Hitnoj, šokirani pacijenti sve snimali

Komad koji je “putovao” njihovom porodičnom kućom je veličine 10 puta 15 centimetara. Da je komad stigao iz visina, potvrdili su i na Školi znanosti na Sveučilištu u News Jerseyu.

“Uzbuđeni smo što možemo potvrditi da je objekt pravi meteorit od hondrita”, rekao je voditelj odjela za fiziku Nate Magee.

Upravo se čita:  Žena iz Srbije bijesna zbog gole djevojke u teretani; Kako biste vi reagovali, dešava li se ovo kod muškaraca?

Iz obitelji navode da nitko nije bio u kući u trenutku udara. Christinina sestra, Suzy Kop, pronašla je neobičan kamen i pokupila ga, piše ABC News.

Pročitajte još

Izdvajamo

Realnost u Njemačkoj: Kad su i dva posla premalo za pristojan život

U Njemačkoj je uobičajeno plaću izražavati bruto iznosom, što zna biti neugodno iznenađenje za strance koji dolaze raditi u...

Možda vas zanima i ovo