Četvrtak, 16 svibnja, 2024

Oglasio se i otac dječaka: Poznato mjesto i vrijeme dženaze majke i sina koji su se utopili u Sarajevu

Preporučeno

Nakon tragedije oglasio se i otac dječaka Abdulah Husić.

Nakon tragedije u Sarajevu na Bentbaši u kojoj su se utopili majka i sin objavljena je smrtovnica odnosno vrijeme dženaze.

U tragediji su smrtno stradali Amila Šehović i njen sin, Salih Husić.

Amila će biti sahranjena sutra u Vukeljićima u Fojnici, dok će njen sin, Salih, biti ukppan u srijedu u Sarajevu na mezarju na Ravnim Bakijama.

Nakon svega oglasio se i otac dječaka Abdulah Husić.

Upravo se čita:  Radna mašina Željeznica FBiH udarila maloljetnicu kod Nemile

“Oko će suzu prolijevati, srce će tugovati, a mi ćemo samo govoriti ono što našem Gospodaru odgovara, i za tvoj odlazak smo, najbolje za tužnog.

Sa zadovoljnim srcem i umirujućom dušom, javljam vijest o smrti mog sina kao šehida, ako Bog da. Mi ga tako smatramo, a Bog je dovoljan za njega, i nikoga ne okrivljujemo osim Boga.

Upravo se čita:  Nova tragedija u BiH: Poznat identitet motocikliste koji je stradao danas na magistralnom putu M-4,2

Pored svog Gospodara, i u društvu najboljih članova svoje porodice, i u vrtovima vječnosti sa svojim Gospodarom, ako Bog da“, objavio je otac na društvenim mrežama.

 

Izdvajamo

Izdvajamo

“Bila je to moja dužnost kao čovjeka i pripadnika OS BiH”: Mladen je na putu na posao ugledao porodicu ispred zapaljenog auta, ono što...

Pripadnik Oružanih snaga BiH Mladen Jovičić pomogao je porodici čije se vozilo zapalilo na autoputu Doboj - Banjaluka. Priča kako...

Još vijesti za vas