Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

Pomozi.ba humanitarni bazar

Preporučeno

Fondacija Pomozi. ba je udruženje dobrih ljudi koji su okupljeni oko iste ideje – humanost na djelu.

Cilj bazara je osigurati sredstva za humanitarne akcije
Cilj bazara je osigurati sredstva za humanitarne akcije

U svom radu, udruženje se zalaže i omogućuje nabavku besplatne hrane, lijekova, odjeće i drugih humanitarnih artikala, kao i jednokratnih ili periodičnih novčanih sredstava, socijalno ugroženim porodicama, starim i iznemoglim osobama, invalidima, kao i djeci bez roditeljskog staranja.

Decembarski bazar je samo jedna od aktivnosti fondacije „Pomozi.ba“ koji realizuju aktivisti ove fondacije, kao i drugi dobri ljudi, kazala nam je PR menager fondacije Nina Karalić.

Cilj bazara je osigurati sredstva za akcije i to :

1. Šleper pomoći za Srebrenicu
2. Hrana za javnu kuhinju u Turbetu
3. Pomoć za Sirijske izbjeglice
4. Priprema paketića kao i
5. Pomaganje ugroženih porodica

Također, osim ovih aktivnosti ukoliko neko želi može lično donijeti donaciju u vidu odjeće hrane, lijekova, i drugih humanitarnih artikala, ako nije u stanju da donese lično, a želi darovati dovoljno je pozvati broj 066/816-275 ili 062 839 000, naši aktivisti će doći da preuzmu stvari.

Bazar se održava 13.12.2013. godine i 14.12.2013.godine na adresi Azize Šaćirbegović br.48, u vremenskom periodu od 10:00 do 18:00 h.

(Bh-index)

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Tijanu otac dovezao traktorom na maturu: “Nema čega da me bude sramota, ja sam sa sela”

Na Trgu partizana u Užicu niko nije ostao ravnodušan jer je svim prisutnima jedna djevojka izazvala različite reakcije. Na...

Još vijesti za vas