Petak, 17 svibnja, 2024

Sutra pretežno oblačno vrijeme, ponegdje sa slabom kišom

Preporučeno

U južnim i zapadnim područjima Bosne i Hercegovine sutra se očekuje pretežno oblačno vrijeme, ponegdje i povremeno sa slabom kišom.

Ilustracija
Ilustracija

U južnim i zapadnim područjima Bosne i Hercegovine sutra se očekuje pretežno oblačno vrijeme, ponegdje i povremeno sa slabom kišom.

U ostatku zemlje umjereno oblačno. Vjetar, slab, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 1 do 7, na jugu do 10, a dnevna od 9 do 16 stepeni.

Upravo se čita:  Ako ste dobili veće račune za struju, iz Elektroprivrede kažu da niste

U Sarajevu će biti umjereno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura oko 4, a dnevna oko 9 stepeni.

Danas je u Bosni i Hercegovini bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje na jugu i zapadu naše zemlje zabilježena je kiša.

Temperature zraka u 13.00 sati: Bjelašnica -2, Sokolac 3, Goražde, Gradačac, Ivan-sedlo, Kupres 5, Drvar, Prijedor, Sanski Most, Tuzla 6, Doboj 7, Banja Luka, Bijeljina, Livno, Srebrenica 8, Sarajevo 9, Bugojno, Mostar, Stolac, Trebinje 10, Bihać, Zenica, Zvornik, Čapljina 11 i Neum 13.

Upravo se čita:  Kćerka stradalog rudara Asima Šehanovića: Poginuo je dan prije mog rođendana, zaželjela sam jednu želju, ali se nije ostvarila

(Bh-index)

Zanima li vas ovo?

Izdvajamo

Izdvajamo

Inspektori Porezne uprave FBiH zapečatili tri objekta u TK i izdali 28 prekršajnih naloga

Inspektori Porezne uprave FBiH - Kantonalnog poreznog ureda Tuzla u 36 inspekcijskih nadzora na području Tuzlanskog kantona, zbog utvrđenih...

Još vijesti za vas