Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Sutra pretežno sunčano vrijeme

Preporučeno

Ilustracija
Ilustracija

U većem dijelu Bosne i Hercegovine sutra će preovladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

U sjevernim područjima se očekuje pretežno oblačno vrijeme. U Bosni po kotlinama će biti magle. Vjetar će biti slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka kretat će se između -3 i 2, a na jugu Hercegovine od 4 do 8 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka kretat će se većinom između 3 i 8, u Krajini od 0 do 3, a na jugu Hercegovine od 9 do 14 stepeni.

Upravo se čita:  Spremite se na povratak ljetnih temperatura

U Sarajevu se očekuje sunčano uz umjerenu naoblaku. Jutarnja temperatura zraka iznosit će oko 0 stepeni, a najviša dnevna oko 7.

Danas je u Bosni i Hercegovini bilo pretežno oblačno vrijeme. Slaba kiša je padala u Hercegovini, zapadnim područjima Bosne i u Krajini.

Temperature zraka izmjerene u 13 sati imale su slijedeće vrijednosti: Bjelašnica -1 stepen, Bihać 0, Banja Luka, Gradačac i Sanski Most 1, Bijeljina i Doboj 2, Zvornik 3, Srebrenica 4, Tuzla 6, Kupres 7, Bugojno i Sokolac 8, Ivan-sedlo, Livno i Zenica 9, Goražde 10, Sarajevo 12, Trebinje i Čapljina 13, Mostar 14, Neum i Stolac 15 stepeni.

Upravo se čita:  Dijaspora uplatila rekordan iznos novca rodbini u BiH

(Bh-index)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Nemoj da mi diraš mater”: Mladić iz Teslića branio majku pa ubio rođaka, pravosnažno osuđen

  Vrhovni sud Republike Srpske pravosnažno je osudio Jovana Aleksića (25) iz Blatnice kod Teslića zbog nanošenja teških tjelesnih povreda...

Još vijesti za vas