Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

Duško Šarić uskoro na slobodi?

Preporučeno

Duško Šarić
Duško Šarić

Ustavni sud u Crnoj Gori uvažio je jučer žalbu branioca Duška Šarića i Jovice Lončara, optuženih za pranje novca, advokata Borivoja Djukanovića i ukinuo rješenje Apelacionog suda, kojim je bilo potvrđeno rješenje Višeg suda u Bijelom Polju o produženju pritvora dvojici optuženih.

U Višem sudu u Bijelom Polju u toku je ponovljeni sudski proces da su Šarić i Lončar izvršili produženo krivično djelo pranje novca, prenijele su podgoričke “Vijesti”.

Upravo se čita:  Konobar iz Sarajeva se javio na oglas za ubicu: "Spreman na sve, nema mrlje, ima četvero djece"

Ranijom presudom, koju je ukinuo Apelacioni sud, Šarić je bio osuđen na osam godina zatvora, a Lončar na šest godina, navodi list.

Odlukom Ustavnog suda predmet se vraća Apelacionom sudu, koji je dužan da po odluci Ustavnog suda postupi odmah, a najkasnije u roku od 30 dana.

Duško Šarić je mlađi brat Darka Šarića, koji je 18. marta iz Latinske Amerike, preko Podgorice, prebačen u Beograd, gdje mu se sudi krijumačarenje droge i pranja novca.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Mladi konobar koji je sve oduševio: Zaposlio sam se da pomognem baki, da njoj bude lakše

Konobar Dušan Đorđević oduševio je region nakon što je travel bloger Kristijan Iličić objavio snimak njega na poslu u...

Još vijesti za vas