Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

Bora Đorđević: “Nećemo svirati na proslavi dana RS, što mi je posebno krivo”

Preporučeno

- Nezgodno je što nismo mogli da sviramo u Nišu i Boru za Novu godinu, pa se ovom prilikom zahvaljujem kolegama koje su uskočile, grupi ‘Van Gog’ i Sergeju Ćetkoviću – rekao je on

Za doček Nove godine u Nišu, grupa “Riblja čorba” je trebalo da pjeva, međutim zbog lošeg zdravstvenog stanja frontmena, Bore Đorđevića otkazali su nastup.

Tada su u saopštenju naveli da su nastup otkazali zbog lošeg zdravstvenog stanja frontmena ove grupe.

– Sve je okej, imao sam neprijatno zapaljenje pluća, kao i mnogo ljudi u cijelom regionu. Nezgodno je što nismo mogli da sviramo u Nišu i Boru za Novu godinu, pa se ovom prilikom zahvaljujem kolegama koje su uskočile, grupi ‘Van Gog’ i Sergeju Ćetkoviću – rekao je on, piše 24sedam.

Dodao je i kakvi su im dalji planovi:

– Razloga za uzbunu nema, preskočićemo za svaki slučaj i 9. januar, Dan Republike Srpske, što mi je posebno krivo. Počećemo u februaru u Trnavi u Slovačkoj, pa ćemo nastaviti u Sloveniji, u martu imamo zakazan nastup u Brežicama, a onda 22. aprila u Ljubljani – zaključio je Đorđević.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Mladi konobar koji je sve oduševio: Zaposlio sam se da pomognem baki, da njoj bude lakše

Konobar Dušan Đorđević oduševio je region nakon što je travel bloger Kristijan Iličić objavio snimak njega na poslu u...

Još vijesti za vas