Srijeda, 17 travnja, 2024

Bosna i Hercegovina tuguje zbog gubitka još jednog sportiste: Preminuo 23-godišnji Muhamed Ibragić

Preporučeno

Judo klub “Sana” Sanski Most objavio je nekoliko fotografija mladog sportiste i emotivnom porukom se oprostio od njega.

U 23. godini života preminuo je mladi džudista iz Sanskog Mosta Muhamed Ibragić, potvrdio je njegov klub “Sana” Sanski Most.

Ibragić je preminuo jučer (srijeda), a iza njega su ostali otac, majka i brat.

I dok se članovi porodice i brojni prijatelji opraštaju od njega na društvenim mrežama, objavljen je i datum dženaze koja će biti klanjana u petak, 16. juna nakon džuma namaza ispred džamije u Pobriježju.

Judo klub “Sana” Sanski Most objavio je nekoliko fotografija mladog sportiste i emotivnom porukom se oprostio od njega.

– Dragi naš Muhamede, dragi naš judoka,dragi naš majstore judo-a, neopisiva je bol i tuga koja nas je pogodila. Dok živimo mi i dok živi tvoj kolektiv judo klub “Sana” nećemo i ne smijemo zaboraviti tvoje uspjehe, tvoje vedro lice i tvoje poštenje. Nećemo nikad zaboraviti tvoj lik i tvoje djelo a ostavio si zlatan trag u našem kolektivu i rado ćemo te se sjećati kroz buduće generacije.

Vječno ćeš ostati u našim srcima. Tvoj kolektiv, tvoj trener, tvoji klubski prijatelji Namik, Ahmed, Feđa, Elma, Amina, Elma, Laden, Mirela, Emina, Hasan, Amil i mnogi drugi. Neka ti je vječni rahemet dragi naš Muhamede.

Judo klub “Sana” Sanski Most, BiH.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Na GP Brod spašena petogodišnja djevojčica, bila je žrtva međunarodne trgovine ljudima

Tužilac iz Odsjeka za krijumčarenje ljudi i trgovinu ljudima Tužilaštva BiH koordinirao je aktivnosti u saradnji sa Službom za...

Još vijesti za vas