Srijeda, 19 lipnja, 2024

Danas važi za najljepšu pjevačicu na Balkanu, a nekad… Pogledajte fotografiju 15-godišnje Džejle Ramović

Preporučeno

Ona je sada jedna od najljepših pjevačica u regionu, a o njenoj ljepoti priča se gdje god se pojavi. Danas je njena kosa svjetlo smeđa, njena linija besprijekorna, a ten savršen.

Bh. pjevačica Džejla Ramović u cijelom regionu plijeni pažnju, kako svojim izgledom, tako i svojim nastupima i pjesmama.

Kada se prvi put našla pred kamerama Džejla je bila petnaestogodišnja djevojčica, koja je izgledala u skladu sa svojim godinama. Tada je imala tamnu smeđu kosu i nekoliko kilograma viška, ali je bila preslatka djevojčica, spremna da ostvari svoje snove.

Upravo se čita:  Kemal Malovčić: Da se pitalo Sarajevo, danas bi radio na njivi

Izgled Džejle Ramović se od tada prilično promijenio. Ona je sada jedna od najljepših pjevačica u regionu, a o njenoj ljepoti priča se gdje god se pojavi. Danas je njena kosa svjetlo smeđa, njena linija besprijekorna, a ten savršen.

U međuvremenu Džejla je izgradila i prepoznatljiv stil, kako u muzičkom tako i u vizuelnom smislu, te danas važi za jednu od najelegantnije odjevenih mladih dama na domaćoj javnoj sceni.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Nove američke sankcije: Na crnoj listi sedam kompanija povezanih s porodicom Dodik

Američko ministarstvo finansija (OFAC) objavilo je nove sankcije osobama i firmama iz Bosne i Hercegovine. Kako je saopćeno iz Ministarstva...

Još vijesti za vas