Subota, 22 lipnja, 2024

Džejla Ramović otkrila zašto najčešće raskida sa momcima: “Mora biti ostvaren. Nećemo funkcionisati ako on nije zadovoljan, jer ja sam stalno u pokretu, stalno radim”

Preporučeno

Srce ove ljepotice nije lako osvojiti, a Džejla je sada prvi put otkrila šta je bitno da posjeduje muškarac koji je za nju vrijedan pažnje.

Pjevačica Džejla Ramović je priznala da joj je teško da bude u vezi sa muškarcem koji nije ostvaren.

Gdje god se pojavi, Džejlina prirodna ljepota nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a ljubavni život Ramovićeve je često jedna od glavnih tema u medijima. Upravo zbog toga je otkrila kakvi joj momci prilaze.

“Svakakvi!”, poručila je kratko Džejla kroz smijeh.

Upravo se čita:  Enes Begović prvi put u javnosti nakon smrti sina Armina: Pjevač godinu dana nakon porodične tragedije najavio nove koncerte

Ipak, srce ove ljepotice nije lako osvojiti, a Džejla je sada prvi put otkrila šta je bitno da posjeduje muškarac koji je za nju vrijedan pažnje.

“Mora muškarac da bude ostvaren. Stvarno mi je jako bitno da je osoba ambiciozna, jer ipak sopstveno zadovoljstvo kreće od toga koliko radiš na sebi”, istakla je pobjednica “Zvezda Granda”, a potom dodala:

Upravo se čita:  Isplivali detalji “tajne veze” Džejle Ramović i ovog poznatog pjevača, porodica sve podržala

“Ako ti nisi zadovoljan onda ne funkcionišemo, jer ja sam stalno u pokretu, stalno radim i trudim se da napredujem, a sa svakim ko je došao u moj život i ko je nekako trčao da me stigne u tom smislu nije se dobro završilo i nije uspjelo.”

Podsjetimo, Džejla Ramović bila je gost na trećem koncertu Aleksandre Prijović u Sarajevu što je iznenadilo mnoge.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Direktor Elektroprivrede BiH nema dobre vijesti: Ispadi, puput jučerašnjeg kolapsa, mogući su i ubuduće!

Neviđeni kolaps elektroenergetskog sistema - na dva sata paralizirana Bosna i Hercegovina, Crna Gora i dio Hrvatske... O uzrocima...

Još vijesti za vas