Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

Edin Džeko gradi po Sarajevu i Hrvatskoj, reklamira kafu, a sada sa Amrom investira u obuću

Autor:Source.ba

Preporučeno

Brend sa sjedištem u Milanu, proizvodi mušku i žensku obuću, a u posao je uključena i Edinova supruga Amra.

Edin Džeko, kapiten fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine, igra sjajnu sezonu u dresu Fenerbahčea, a istovremeno polako ulazi i u nove poslovne projekte.

Dijamant kupuje nekretnine po Sarajevu, gradi zgrade u bh. prijestolnici, a hrvatski mediji još 2016. godine pisali su kako sa Senijadom Ibričićem novac ulaže i u gradnju luksuznog turističkog objekta kod Splita. Uz to, vlasnik je i luksuznog restorana u Dubrovniku, koji nije za svačiji džep i gdje, primjerice, hamburger košta oko 50 KM, a nedavno je sa suprugom Amrom reklamirao kafu jednog bh. proizvođača.

Sada je Džekin PR novinare obavijestio da je kapiten našeg tima ušao u novi biznis.

– Pristupačno luksuzni brend Hidn-Ander privukao je međunarodnog fudbalera Edina Džeku da se pridruži kao investitor – piše u saopćenju koje su dobili mediji, uz pohvale na račun našeg reprezentativca i kratku fudbalsku biografiju.

Brend sa sjedištem u Milanu, proizvodi mušku i žensku obuću, a u posao je uključena i Edinova supruga Amra.

– Kao investitor dodatno je potpisana i poduzetnica i humanitarka Amra Džeko. Bivša bh. manekenka i međunarodna glumica, poznata i pod djevojačkim prezimenom Amra Silajdžić, ambasadorica je dobrotvorne zaklade Srce za djecu koja pomaže obiteljima i djeci koja se bore s rakom – navodi se u saopćenju.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Mladi konobar koji je sve oduševio: Zaposlio sam se da pomognem baki, da njoj bude lakše

Konobar Dušan Đorđević oduševio je region nakon što je travel bloger Kristijan Iličić objavio snimak njega na poslu u...

Još vijesti za vas