Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024

Gosti zamoljeni da napuste restoran jer nisu fotografisali hranu

Preporučeno

Bračni par Đorđević sinoć je ljubazno zamoljen da napusti elitni restoran u centru grada jer, kako su im konobar i šef kuhinje saopštili, nisu fotografisali hranu koju su poručili.

Prema riječima Milovana Sretića, konobara u ovom restoranu, gosti nisu poštovali osnovna pravila njihove kuće.

– Primjetio sam da su mnogo ljubazni, a izbor sa jelovnika im je bio izvanredan, pa sam momentalno pomislio kako će biti divne fotografije. Porudžbinu sam prenio glavnom kuharu, koji se trudi da hrana na tanjiru bude u malim porcijama, što šarenija, tako da svaki gost može da fotografiše ovu neobičnu hranu, a boje se savršeno prilagode Instagram filterima – kaže Milovan i dodaje da su gosti odmah počeli da jedu što im je posluženo, a da pritom nisu izvadili svoje mobilne telefone i fotografisali hranu za društvene mreže.

Vlasnik restorana Mija Moler, koga smo jedva uspjeli da dobijemo, rekao je u žurbi da je to nedopustivo jer je politika njihove kuće da gosti moraju da sliku porcije okače na društvene mreže.

– Nečekiranje na društvenim mrežama i možemo da istolerišemo, ali ovo već ne. Radi se o odsustvu elementarne kulture ponašanja u restoranu i nedostatku kućnog vaspitanja – smatra naš sagovornik.

Kako saznajemo od drugih gostiju, konobar Milovan je zajedno sa još jednim kolegom prišao gostima u sred jela, i ljubazno su ih zamolili da napuste restoran jer ugrožavaju ostale goste u slikanju hrane. Napomenuo im je da mogu da se vrate tek kada restoran budu menšnovali u nekom Fejsbuk statusu.

NAPOMENA: Tekst je satiričnog karaktera!

Izdvajamo

Izdvajamo

Popularni proizvođač čokolada dobio rekordnu kaznu

Američki gigant mora da plati rekordnu kaznu od 337.5 miliona evra zbog manipulisanja tržištem u EU. ​Proizvođač čokolada Milka...

Još vijesti za vas