Utorak, 21 svibnja, 2024

Najeo se jagnjetine u Jablanici, pa pobjegao: Konobar ga ganjao do Banja Luke

Preporučeno

Gost iz Metkovića pošto se dobro najeo u restoranu “Zdrava Voda” u Jablanici pokušao je da pobjegne ne plativši račun ne očekujući da će konobar krenuti u potjeru za njim.

Gost iz Metkovića je sinoć naručio jagnjetinu i pivo. Kada je završio sa obrokom, prema tvrdnji gazde lokala koji je pregledao nadzornu kameru, rekao je konobaru da mora da ode do automobila kako bi uzeo novčanik da plati.

Međutim gost je sjeo u auto i počeo da beži. Dežurni konobar Omer Bašić, je vidjevši da gost bježi, a nije platio, sjeo u svoj BMW i počeo da ga ganja, jer je zapamtio da mu je taj gost dok je jeo, slučajno rekao da putuje za Banjaluku.

Konobar ga je jurio sve do ulaza u Banjaluku gdje ga je sustigao uz pomoć policije, koju je pozvao u međuvremenu s mobilnog telefona tokom vožnje.

“Plašio sam se da mu se nešto ne desi, on je moj ponos, a situacija je bila opasna, znate voziti tako brzo sve do Banjaluke nije baš mala stvar, ali on je takav, ne trpi nepravdu”, rekao je njegov brat koji takođe radi u ovom lokalu, i dodao da se radilo o računu od 16 eura.

“Imao sam želju da ga natjeram da povrati ali mi policajci nisu dali”, rekao je Bašić.

Navodno je gost prevarant rekao policajcima da nije htio da plati jer je meso bilo hladno, ali je ipak zadržan u policijiskoj stanici u Banjaluci radi dalje obrade, iako je kasnije ponudio 25 eura “samo da se sve završi”.

(NAPOMENA: Tekst je preuzet sa satiričnog portala sarajevo365)

Izdvajamo

Izdvajamo

Otkriveno šta je Mujaga napisao u porukama nakon tragedije

Mujaga Čičkušić koji je prije nekoliko dana ubio suprugu i dvoje djece u tuzlanskom naselju Stupine, a zatim se...

Još vijesti za vas