Četvrtak, 23 svibnja, 2024

Otvoreno pismo hit na internetu: Hvala ti spasioče srpskog naroda

Preporučeno

Poštovani gospodine Trumpe,

Dok Vam pišem ovo pismo, niz obraze mi se slivaju suze radosnice. Zamislite samo moje sreće kad sam čula da se na čelu jedne od najmoćnijih država na svijetu neće naći Hillary Clinton, poznata mrziteljka Srba i svega srpskoga, već Donald Trump! Čovjek koji zagovara prave vrijednosti! Čovjek koji govori jezikom običnih ljudi i razumije ih i, nadasve, čovjek koji voli Srbiju!

Vaša supruga je, na kraju krajeva, sa ovih naših prostora (mada jeste ilegalno stigla do Amerike, ali dobro – dešava se) pa je s toga sasvim logično da vi volite Balkan. Čula sam nedavno od kasirke u lokalnoj radnji čak i da vi govorite Srpski, a komšija mi je prije jedno mjesec dana objasnio da, ako Vi dođete na vlast u Americi, za Srbiju nema straha. O, kao su to samo divne vijesti!

Dragi Trumpe (ne zamjerite mi što Vas tako oslovljavam, ali svako ko podržava Vladimira Putina za mene mora biti drag) moram da budem iskrena pa da Vam kažem da me ne zanima mnogo budućnost same Amerike. Ne, što se mene tiče, Vaša zemlja može da propadne istog trenutka. Ono što mene zanima jeste moja zemlja i njena budućnost koja je, sve dok svijetom vlada čvrsta ruka poput Vaše, svijetla i sigurna.

A kad biste samo znali koliko sam strepila od Clintonove. U početku mi nije bilo jasno zašto je svi pljuju, ali kad sam krenula da čitam sve te provjerene informacije po sajtovima za koje nikada prije nisam čula, shvatila sam kako se zla kombinacija iluminata i satanista krije iza te žene. Zaista, svaki pravi Srbin bi današnji dan trebalo da slavi kao najsvečaniji praznik.

S druge strane, predsjedniče Trumpe, shvatila sam ovih dana (zahvaljujući Vama, naravno) da će se svi problemi koje mi imamu u državi riješiti Vašim dolaskom na čelo SAD.

Do nedavno sam i ja vjerovala da su naši problemi nešto s čime treba sami da se izborimo i da svaki čovjek treba da krene od sebe samog i da je to jedini način da nešto zapravo promijenimo – ali onda sam, čitajući statuse po Facebooku i Twitteru, mahom ispisane ćirilicom, shvatila da je to samo glupost u koju su nas isti oni koji su željeli da glasači u Americi glasaju za zlu Hillary, ubijedili kako ne bismo uvidjeli da prava promjena leži u Vama!

Svaki pravi Srbin je, predsjedniče Trumpe, bio uz vas svim srcem, i to ne samo zbog toga što ste očigledno duboko religiozan čovjek koji želi da zabrani abortuse jer nijedan čovjek ne može da određuje o životu drugog ljudskog bića, to može da radi samo Bog, već i zbog ispravnog stava koji imate prema ženama. Znate, da budem iskrena, mi žene znamo s vremena na vrijeme da se otrgnemo kontorli, pa kreneo da umišljamo kako možemo da vodimo kuću, firmu ili državu – ali u suštini znamo da to nije istina. Znamo da nam je posao da brinemo o kući i da izgledamo lijepo, a da te ozbiljne poslove treba da prepustimo muškarcima.

Ne znam zašto su Vas toliko napadali zbog onih šala na račun žena. Mislim, to je normalno, muškarci imaju svoje potrebe i imaju pravo da se šale, to je taj muški humor za koji mi žene jednostavno nemamo sluha.

Vi ste, dragi Donalde, spasli srpski narod velikih patnji koje bi on svakako morao da pretrpi pod Hillarynom zlom šapom, i spasli ste cijelu planetu njenih poganih planova. Mi smo svjesni toga koliko će promjena predsjednika u SAD uticati na našu državu jer smo, na kraju krajeva, i sa svakom promjenom našeg predsjednika, premijera ili cjelokupne vladajuće ekipe osjetili nevjerovatnu promjenu u državi i svakodnevnom životu.

I zato, dragi predsjedniče, hvala Vam. Kad budete imali vremena, Vi svratite malo do Srbije – naš predsjednik pravi sjajnu rakiju!

Srdačno,

Prosječni glasač u Srbiji.

Napomena: Tekst je satiričnog karaktera

Preporučeni sadržaj

Izdvajamo

Izdvajamo

Aleksandar Vučić na sjednici Generalne skupštine UN-a pozvao sve da glasaju protiv rezolucije o Srebrenici: “Želim da skinem masku i lažna utvrđenja”

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se na sjednici Generalne skupštine UN-a uoči glasanja o Rezoluciji o Srebrenici. Vučić je...

Još vijesti za vas