Utorak, 5 prosinca, 2023

Iz Une izvučeno beživotno tijelo kapitena Sloge iz Bosanske Otoke, za drugim se još traga

"S velikom tugom i žalošću vas obavještavamo da su život tragično izgubili naš kapiten Nedžad Mujagić i pomoćni trener Adnan Fajić", poručilo su iz Sloge

Preporučeno

Pripadnici Kanu kluba “Kormoran” jutros su iz rijeke Une izvukli beživotno tijelo kapitena NK Sloga iz Bosanske Otoke Nedžada Mujagića.

Mujagić i četvorica njegovih klupskih kolega sinoć su automobilom sletjeli s kolovoza pored mosta u Bosanskoj Otoci.

Trojica su se uspjela spasiti i izaći iz vozila, dok su se dvojica nažalost utopila.

Jedan od stradalih je i Mujagić, dok se za tijelom pomoćnog trenera i bivšeg igrača kluba Adnana Fajića još traga.

“Sinoć smo uspjeli locirati automobil, a danas uz asistenciju Jedinice za podršku USK i ostalih izvukli automobil gdje smo uspjeli pronaći jednu osobu inicijala M.N. Druga osoba nažalost nije bila u automobilu, tako da će se u narednim danima nastaviti potraga”, naveli su iz Kanu kluba “Kormoran”.

Povodom ovog tragičnog događaja oglasili su se i iz NK Sloga Bosanska Otoka.

“S velikom tugom i žalošću vas obavještavamo da su život tragično izgubili naš kapiten Nedžad Mujagić i pomoćni trener Adnan Fajić.

Sinoć se u našoj Čaršiji desila saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala petorica naših nogometaša. Nažalost, ova nesreća je bila kobna za našeg Džonija i našeg Adu, dok su se ostala trojica spasili.

Ostavili ste neizbrisiv trag u našem klubu i zauvijek ćete ostati u našim srcima. Neka vam je vječni rahmet, a porodici sabur”, poručili su iz NK Sloga Bosanska Otoka.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Ministar o jednokratnoj pomoći iz EU: Uvjete ispunilo 152.488 domaćinstava, slijedi utvrđivanje finalne liste i iznosa

Federalni ministar rada i socijalne politike Adnan Delić je u obraćanju javnosti kazao da pravo na pomoć Evropske unije...

Možda vas zanima i ovo