Utorak, 18 lipnja, 2024

Jubilarni 25. izbor za Miss BiH

Preporučeno

Ovogodišnji izbor za Miss BiH protiče u svečanom jubilarnom ozračju, i slavi 25 godina rada, a izbor Miss svijeta obilježava punih 70 godina postojanja.

Iz Direkcije Miss BiH kažu da su ponosni na činjenicu da je već 25 godina, izbor Miss BiH za Miss Svijeta integrativni faktor koji povezuje mlade djevojke iz cijele BiH I koje na najljepši način promovišu našu državu BiH u svijetu te promoviraju pozitivne vrijednosti, volonterizam, humanizam, mladost i ljepotu. Naročito smo ponosni što smo putem naše zvanične Direkcije Miss BiH dio ove izuzetno važne organizacije u svijetu koja je prikupila i implementirala razne humanitarne programe i pomoć ugroženoj djeci u svijetu u iznosu od preko milijardu US dolara za 70 godina svoga rada!

Na dan 03.09. započele su pripreme I snimanja za 25ti jubilarni izbor Miss BiH 2021. Finalistice su se okupile 3. septembra u predivnom GARDEN CITY Hotel & Resort, gdje će provesti 12 nezaboravnih dana. Živahno odmaralište smješteno preko puta Neretve, udaljeno je 2km od centra Konjica. Hotel nudi brojne mogućnosti potrebne za odličan odmor. Hotel Konjic pripada centru Garden City, koji je domaćin brojnih događaja, te pored toga nudi mnogo sportskih i wellness sadržaja. Najljepše djevojke BiH su izuzetno srdačno primljene od strane domaćina i osoblja.

Kao i svake godine Direkcija Miss BiH promovira neke opšte društveno korisne teme, te će tako ove godine dati akcenat na promociju podizanja ekološke svijesti, te posebno problem divljih deponija u BiH. Akcija nosi naziv “VOLIMO PRIRODU – STOP DIVLJIM DEPONIJAMA”. Takođe će govoriti i o zanimljivim destinacijama u BiH te promociji domaćeg turizma.

25-ti jubilarni izbor Miss BiH 2021 održava se u vrijeme Sajma turizma I ekologije “List” u Lukavcu, koji su zajedno sa Turističkom zajednicom Opštine Lukavac I Opštinom Lukavac pokrovitelji, a u cilju razvoja I promocije domaćeg turizma te zaštite okoliša.

Cijelu manifestaciju direktno će prenositi Federalna TV 17. septembra u 21h.

 

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Nove američke sankcije: Na crnoj listi sedam kompanija povezanih s porodicom Dodik

Američko ministarstvo finansija (OFAC) objavilo je nove sankcije osobama i firmama iz Bosne i Hercegovine. Kako je saopćeno iz Ministarstva...

Još vijesti za vas