Ponedjeljak, 5 lipnja, 2023

Nijemci ostali bez teksta: Četiri muškarca gradom nosili janje na ražnju, obaviještena policija

Nemojte propustiti

Navodno postoji još jedan video koji prikazuje već pečenu životinju. Drugi video je snimljen iz vozila u pokretu.

Policija u Neunkirchenu u njemačkoj Saveznoj zemlji Saarland ovog je vikenda dobila nekoliko poziva zbog četvorice muškaraca koji su ulicom nosili drveni ražanj i na njemu životinju.

Lokalni mediji pišu kako su svjedoci zvali policiju i kazali kako je na ražanj nabijena životinja kojoj noge mlohavo vise. Snimljene su i video snimke koje kruže društvenim mrežama.

Upravo se čita:  Doktor i medicinska sestra imali odnose u Hitnoj, šokirani pacijenti sve snimali

Navodno postoji još jedan video koji prikazuje već pečenu životinju. Drugi video je snimljen iz vozila u pokretu.

U pozadini ovog snimka može se vidjeti i američka modna trgovina, pa je jasno gdje su se scene odvijale: u središtu Neunkircha, točnije na Hüttenbergstraße.Glasnogovornik policije je potvrdio kako im je slučaj poznat, prenosi fenix-magazin.de.

Upit u policijskoj postaji u Neunkirchenu. Tamošnji glasnogovornik potvrđuje:

Upravo se čita:  Žena iz Srbije bijesna zbog gole djevojke u teretani; Kako biste vi reagovali, dešava li se ovo kod muškaraca?

– Policija je upoznata s video snimkama od vikenda. Pokrenuta je istraga zbog sumnje na kršenje Zakona o dobrobiti životinja. Neki od isječaka pokazuju da je nabijena životinja ovca. Međutim, to još uvijek nije jasno, rekao je glasnogovornik.

No, glasnogovornik je kazao i kako je trenutačno upitno ima li incident uopće kaznenopravni značaj.

Upravo se čita:  Bivši američki obavještajac: ‘Vrijeme je da se kaže istina o vanzemaljcima, ljudi to mogu podnijeti!‘

– Jer prema Kaznenom zakonu, samo neopravdano ubijanje životinja te sirovo i mučenje zabranjeno je zlostavljanje životinja. Na primjer, ubijanje životinje nakon što je bila omamljena kako bi se ispekla na roštilju i pojela je dopušteno, rekao je glasnogovornik policije.

Pročitajte još

Izdvajamo

Realnost u Njemačkoj: Kad su i dva posla premalo za pristojan život

U Njemačkoj je uobičajeno plaću izražavati bruto iznosom, što zna biti neugodno iznenađenje za strance koji dolaze raditi u...

Možda vas zanima i ovo