Četvrtak, 30 studenoga, 2023

Oglasio se Sejo Brajlović povodom rada za Novu godinu: “Nije sve u lovi, kopčaš”

Inflacija, ratna dejstva, globalni problemi i nimalo povoljna finansijska situacija, čini se, ni ove godine neće imati značajan odjek na proslave.

Preporučeno

Bliži se kraj godine i sa sobom nosi redovno sumiranje ličnih i društvenih ostvarenja, ali i pripreme za Božićne i novogodišnje praznike. Prije nekoliko dana svijetski mediji pisali su kako se velike metropole poput Londana i New Yorka već pripremaju za blagdane, a po svemu sudeći ni građani Bosne i Hercegovine nisu prepustili slučaju organizaciju dočeka Nove 2024. godine.

Upravo se čita:  Miss Hrvatske odgovorila na kritike onih koji je prozivaju jer dolazi iz BiH

Inflacija, ratna dejstva, globalni problemi i nimalo povoljna finansijska situacija, čini se, ni ove godine neće imati značajan odjek na proslave.

Prema informacijama koje ima portal Crna- Hronika u Sarajevu se od početka novembra bookiraju smještaji, kako za turiste, tako i za naše ljude u dijaspori ali i posjetioce iz drugih gradova naše zemlje.

Sarajevski ugostitelji već zaprimaju rezervacije za period koji dolazi a naš najpoznatiji ugostitelj Sejo Brajlović oglasio se preko društvenih mreža i otkrio da li možete rezervirati mjesto u njegovom restoranu za Novu godinu.

Upravo se čita:  "Stavit ću pušku i otići u grad, neka me hapse": Faćo uhapšen jer je prijetio sarajevskom sudiji

“Poštovani gosti, zbog mnogobrojnih upita vezano za doček Nove godine, mi taj dan radimo do 19:00h.

Jednostavno želimo da kompletan naš šersonal također slavi taj dan u krugu svoje porodice i prijatelja. Nije sve u lovi, kopčaš” – izjavio je Sejo Brajlović na svom Instagram profilu.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Poslodavci apeluju da se ne povećava cijena električne energije privrednim društvima u FBiH

Odluka Vlade FBiH kojom se u skladu sa novim Zakonom o električnoj energiji, proglašava stanje ugrožene sigurnosti snabdijevanja električnom...

Možda vas zanima i ovo