Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

Preminuo Zoki Šumadinac, kreator pjesme “Autotune” koja je za nekoliko sedmica imala milionske preglede

Preporučeno

Tvrdio je da je doživio tri kliničke smrti nakon čega se, kako je rekao, sve promijenilo u njegovom organizmu.

Zoki Šumadinac, koji je u Srbiji i regionu postao poznat po šaljivom hitu “Autotune” koji je za samo nekoliko sedmica imao milione pregleda, preminuo od posljedica srčanih komplikacija. Ova šaljiva pjesma danas ima preko 23 miliona pregleda. Bio je i učesnik rialitija, a bavio se i pseudonaučnim disciplinama kao što su ezoterija i astrologija.

„Dolazim iz 3705. godine i plasiram ovu muziku ovde da vidite šta će se slušati u to vreme u celoj Evropi“, rekao je Zoki svojevremeno u emisiji Amidži šou, govoreći o hitu.

Zoki Šumadinac rođen je 8. avgusta 1975. godine u Austriji, a živio je u Gornjem Milanovcu.

O njegovom privatnom životu se ne zna mnogo.

Tvrdio je da je doživio tri kliničke smrti nakon čega se, kako je rekao, sve promijenilo u njegovom organizmu.

U svojoj biografiji pisao je o neobičnim događajima iz svog života.

„Prvu kliničku smrt doživio sam prije deset godina, na Svetu Trojicu, i to pred gostima koji su bili na slavi. Iznenada mi je pozlilo i samo sam se srušio. Dugo se pričalo o tom događaju, a onda, nakon dve godine, opet sam doživio kliničku smrt. Ovoga puta, ljekari su javili mojoj porodici da sam umro. To je za njih bio užasan šok. Kada sam se oporavio, mislio sam da mi se takve stvari više neće dešavati, međutim, nije prošlo dugo, ponovo mi je pozlilo i moji su me odmah prebacili u Dom zdravlja u Topoli. Tada sam doživio i treću kliničku smrt. Znam da nisam jedini kome su se dešavale takve stvari, uostalom, bezbroj knjiga je napisano na tu temu. Svako od nas imao je slično iskustvo i svima je zajedničko to što smo prolazili kroz tunel na čijem kraju je izvor svjetlosti. Međutim, treći put bilo je drugačije – obasjala me je blještava svjetlost iz koje su prema meni išli žena i muškarac“, opisao je on.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Mladi konobar koji je sve oduševio: Zaposlio sam se da pomognem baki, da njoj bude lakše

Konobar Dušan Đorđević oduševio je region nakon što je travel bloger Kristijan Iličić objavio snimak njega na poslu u...

Još vijesti za vas