Subota, 23 rujna, 2023

Sarajlija koji je majci donirao dio jetre: “Zacrnilo mi se, kad mi je opsovao majku”

Preporučeno

Perić Komšić u martu 2022. godine s majkom Ljiljanom prolazio je kroz teško razdoblje.

Nogometaši Cibalije s desetoricom su izborili remi protiv Rudeša u 32. kolu Supersport Prve NL, ali utakmicu je obilježio ružan incident.

Naime, napadač Cibalije Robert Perić Komšić u 27. minuti dobio je žuti, pa drugi žuti i konačno isključenje zbog serije prigovora. Svoje postupke objasnio je dan kasnije. Sudac Ante Sočo, debitant na tom niovu takmičenja, navodno mu je spomenuo majku.

Upravo se čita:  SK: Savo Milošević novi selektor Bosne i Hercegovine!

“Napravio sam faul na Pavkoviću i sudac Sočo dao mi je žuti karton. Rekao sam mu: ‘Daj, nemoj me zaje*avat’, ne možeš biti takav majmun da mi za ovo daš karton!”

“Sočo je na to rekao: ‘Je*at ću ti majku u pi*ku poslije, kome govoriš da je majmun?!’ I dao mi drugi žuti karton. Zacrnilo mi se pred očima, ne zbog kartona, nego što mi je opsovao majku. Da mi je bilo što rekao, ništa se od ovog ne bi dogodilo. A ovo…” rekao je Perić Komšić za Vinkulja.hr.

Upravo se čita:  Zeljković se zahvalio Dodiku zbog podrške: Osjećam se sretno

Perić Komšić u martu 2022. godine s majkom Ljiljanom prolazio je kroz teško razdoblje. Teško bolesnoj i životno ugroženoj majci donirao je 70 posto jetre…

“Mama je sad, Bogu hvala, dobro. Sve OK, ekstra. Da mi je što drugo rekao, sve u redu, ali ovu psovku ne bih mu oprostio ni za što na svijetu. I iskreno, uopće me ne zanima koliku ću kaznu dobiti zbog toga. I ne zanima me hoće li Sočo biti kažnjen.” zaključio je Perić Komšić.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Prognoza meteorologa: Evo kakvo će vrijeme biti do 4. oktobra

Ciklona će u dane vikenda u Bosni i Hercegovini donijeti padavine i manje topao zrak u odnosu na proteklu...

Možda vas zanima i ovo