Ponedjeljak, 22 travnja, 2024

Šokantna izjava glumca iz Srbije: Sagradio bih zid između Hrvatske i Srbije

Autor:N1

Preporučeno

Zbog izjave koju je dao za ruski medij, Vuk Kostić izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama. Mnogi tviteraši složni su u tome da je pretjerao – te mahom dominiraju negativne reakcije.

Glumac Vuk Kostić dao je zapaljiv intervju za ruski medij “Sputnjik” koji je izazvao dosta reakcija na društvenim mrežama. Glumac je izjavio da bi trebalo postaviti “Berlinski zid” između Srba i Hrvata.

„Ja bih stavio Berlinski zid između nas da ne možemo više nikada da se sretnemo, mislim da ne bi dolazilo do tih strašnih nesrerća. Ni na pijaci, ne može, pošto krompir? Jesi Srbin? Ne može. Jednom kada se u našim narodima dese velike nesreće i zločini, tipa Jasenovac, od tog momenta više ne razgovaramo. Mi smo najviše krivi koji smo kao uvijek bili – hajde da svi Sloveni žive zajedno. Mi uvijek hoćemo da se igramo, Hrvati kažu skloni se, a mi kao da se družimo. Ne možete kad stalno buše loptu“, rekao je Vuk Kostić za Sputnjik.

„Mene to jako pogađa, ja se saosjećam sa žrtvama, to je najprljaviji rat u zadnjih ne znam koliko vijekova, to je bio opšti haos“, rekao je Vuk Kostić za pomenuti medij.

Zbog izjave koju je dao za ovaj ruski medij, Vuk Kostić izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama. Mnogi tviteraši složni su u tome da je pretjerao – te mahom dominiraju negativne reakcije.

Drugi pak misle da glumac nije imao lošu namjeru, ali da se nespretno izrazio rekavši da „ne bi dozvolio ljudima da kupe ni krompir na pijaci ukoliko nisu Srbi“.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Ne pamtimo ovako tešku situaciju”: U RS-u otpušteno 300 radnika iz industrije, zatvaraju se i firme

Industrija tekstila, kože i obuće u Republici Srpskoj u velikom je problemu. Smanjena je potražnja, ali i proizvodnja. Sve...

Još vijesti za vas