Subota, 22 lipnja, 2024

Šta je sve Nostradamus najavio za 2019. godinu: Poplave, zemljotresi, izbjeglički val – svjetski rat…

Preporučeno

Vjerojatno najpoznatiji prorok svih vremena proslavio bi u ovom mjesecu svoj 615. rođendan. Zasigurno znate o kome pričamo budući da je samo baba Vanga u tom okultnom društvu na ovim podnebljima poznatija od njega. Nostradamus, dakle.

A, kako bolje obilježiti njegov rođendan nego željama koje nam je ostavio za Novu, 2019. godinu.

Pa, kaže: očekuje nas globalna katastrofa, ukratko, a svojim će najvećim dijelom imati korijena u razornim posljedicama klimatskih promjena. Jug Amerike tako će proći najgore, očekuju ih oluje gore nego ikad prije.

Sjeverna Amerika mogla bi, usto, iduće godine postati potpuno neprepoznatljiva. Pogodit će ju razorni potres očekivane magnitude između 8.7 i 9.2 stupnjeva po Richteru. Nostradamus upozorava da će to biti najveća prirodna katastrofa ikad zabilježena na područjima SAD-a i Kanade.

No, slične bi nepogode trebale pogoditi i Europu. Ovdje bi to za razliku od Amerike, gdje će divljati vjetrovi i tektoničke ploče, problematična biti voda. Kaže Nostradamus da će goleme poplave zadesiti Mađarsku, Italiju i Češku.

Bosna i Hercegovina je ovdje, kako se čini, izuzeta, ali nam se zato ne piše dobro kad je riječ o izbjegličkoj krizi. Zbog porasta vjerskog ekstremizma na Bliskom istoku, trebao bi se ponovno intenzivirati izbjeglički val.

SAD će izgubiti primat u pogledu globalne velesile, svoje će mjesto, na užas Donalda Trumpa, prepustiti Kini.

Osim toga, Trumpu bi se zbog buktećeg problema sve većih klimatskih promjena o glavu obiti i njegova odluka da SAD izuzme iz popisa zemalja potpisnica Pariškog sporazuma. Najpoznatiji prorok u civilnoj povijesti čovječanstva nagoviješta da bi se svjetski lideri mogli dogovoriti oko smanjenja emisija staklenički plinova. To ipak neće pomoći činjenici da bi se nivo mora mogao opasno povisiti.

No, ne brinite. Bez obzira na sve gore stanje u financijskom sektoru, iduća će godina donijeti napredak kad je riječ o zdravstvenim otkrićima. Najbolje će proći pacijenti koji pate od problema sa srcem, živcima, želucem i gušteračom. Pa ipak, Nostradamus i sve ostale, zdrave i bolesne, podsjeća na to da je za zdravlje najvažniji stabilan i harmoničan život lišen stresa i rizičnih situacija. Čovjek će poživjeti i po dva stoljeća, a sve to zahvaljujući nevjerojatnim medicinskim otkrićima.

Najnevjerojatnija je možda ipak njegova najava da bi ljudi iduće godine mogli početi razgovarati s životinjama. Zašto i ne bi, kad Nostradamus tvrdi da će životinje postati bliskije ljudima od drugih ljudi.

I šećer na kraju – Treći svjetski rat. Nostradamus, doduše, nije točno precizirao njegov početak, ali kaže da će do njega doći nakon smrti pape Franje. Papu će, prema njegovim prognozama ubiti i to će biti početak kraja za Crkvu, piše 100posto.hr.

A kad rat jednom izbije u njemu će sudjelovati dvije velesile, a trajat će nevjerojatnih 27 godina…

Pa, sretna nam Nova godina!

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

‘Svekrva me nije voljela jer sam muslimanka, a drugi muž otjerao iz kuće’: Burni detalji iz života Selme Bajrami

Privatni život popularne folkerke privlačio je oduvijek veliku pažnju, pogotovo kad se saznalo da ima velike probleme sa bivšim...

Još vijesti za vas