Srijeda, 22 svibnja, 2024

“Treba mi 3.000 eura mjesečno samo da preživim”: Miroslav Ilić iznenadio pričom o novcu

Preporučeno

– Do ’89-e, kada sam umio da se zaigram, bilo je lomljave i više nego što je trebalo. Poslije toga sam pobjegao iz te priče – kazao je Miroslav Ilić nedavno

Popularni pjevač iz Srbije Miroslav Ilić koji ima bogatu muzičku karijeru i brojne hitove, jednom prilikom je otkrio koliko mu je potrebno novca za mjesec dana kako bi vodio pristojan život.

– Ne volim ja da se hvalim tim stvarima. Uvijek sam prezirao priče o avionima, kamionima, jahtama i tim takvim stvarima. Normalno je da ćeš imati ako to voliš, radiš i zaradiš. Smatram da niko ne treba da ulazi u tuđe imovinsko stanje – rekao je Miroslav i nastavio:

– Za sve ove godine jesam radio i zaradio. Koliko god da nam daš, uvijek nam je malo. Za moje potrebe dovoljno je oko 3.000 eura mesečno i da ne misliš na zimu. Dok platiš ovo, platiš ono, kupiš ovo, kupiš ono, ostane ti za pristojan život – prenosi telegraf.rs.

Da podsjetimo, pjevač Miroslav Ilić za domaće medije pričao je i o poroku – alkoholu, koji, kako je naveo, od njega pravi nešto što on nije.

– Do ’89-e, kada sam umio da se zaigram, bilo je lomljave i više nego što je trebalo. Poslije toga sam pobjegao iz te priče – kazao je Miroslav Ilić nedavno, pa dodao:

– Shvatio sam da ako je čovjek krenuo negde da se provede, može i bez toga.

– Jedno jutro sam se probudio, stao pred ikonu Svetog Đorđa i rekao: “Budalo jedna, nećeš više.” Moj problem je što nikada nisam podnosio alkohol. On je od mene pravio, da ne kažem šta… Shvatio sam da mogu lijepo da se provedem i bez toga – zaključio je tad za “Kurir”.

Izdvajamo

Izdvajamo

Otkriveno šta je Mujaga napisao u porukama nakon tragedije

Mujaga Čičkušić koji je prije nekoliko dana ubio suprugu i dvoje djece u tuzlanskom naselju Stupine, a zatim se...

Još vijesti za vas