Petak, 1 ožujka, 2024

Ultra Crna Gora prikupila novac za kombi vlasnicima iz BiH: Hvala svima đe čuli i ne čuli!

Preporučeno

– Sve što pretekne van cijene kombija, biće upućeno u humanitarne svrhe.

Samo 17 sati trebalo je navijačkoj grupi Ultra Crna Gora da prikupi novac za novi kombi vlasnicima iz BiH koji su ostali bez motornog vozila pred utakmicu Crna Gora-BiH u Podgorici.

“Ultra Crna Gora” se oglasila na Facebook sa dobrim vijestima, a sav ostatak novca koji bude prelazio cijenu kombija biće prebačen u dobrotvorne svrhe.

Poštovana i časna crnogorska javnosti,

Trebalo nam je tačno jedan dan da pokažemo kakav je legat vjekova čojstva iza nas.

Pare su sakupljene, zahvaljujući uglavnom donaciji crnogorske porodice iz Berlina. Taj gest ne iznenađuje znajući kakvi su naši iseljenici i kakvo srce kuca u njima. U danima kada smo po ko zna koji put pokazali zašto smo primjer kako ne moraš bit brojem velik da bi bio velik brojnima – u obavezi smo da se zahvalimo Crnogorkama, Crnogorcima, privrednicima, iseljenicima i svim crnogorskim Titanima koji su donirali koliko su imali, istog sekunda kako smo objavili početak akcije. Ta Crna Gora je ona kojoj nijedan nesretni nacionalizam ne može ništa.

Sve što pretekne van cijene kombija, biće upućeno u humanitarne svrhe.

Hvala svima đe čuli i ne čuli.

Sve vam cvjetalo!

Mi sa tobom uvijek, ti bez nas nikad.

Ultra CG”

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

1. mart: Bosna i Hercegovina danas slavi Dan nezavisnosti

Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine nacionalni je praznik koji se obilježava 1. marta svake godine, a kojim se proslavlja...

Još vijesti za vas