Nedjelja, 16 lipnja, 2024

Većina žena radi ove greške s maskarom

Preporučeno

Ako prije nanošenja maskare ‘pumpate’ četkicu, odnosno izvlačite je i vraćate unutra, skraćujete joj vijek trajanja. Saznajte još neke trikove kako od maskare dobiti najbolje i izbjeći uobičajene greške…

Ilustracija
Ilustracija

Uz ovih pet jednostavnih, a zlata vrijednih savjeta, vaše će oči nakon nanošenja maskare izgledati bolje i glamuroznije, te ćete postići odličan krajnji rezultat. Svakako ih upamtite!

Savjet 1:
Ako vam se trepavice lijepe jedna za drugu prilikom nanošenja maskare, nanesite je cik-cak pokretima. Ovo bi definitivno trebalo riješiti problem.

Savjet 2:
Ako volite nanijeti dva sloja maskare, tada ne biste trebali čekati da se prvi sloj osuši jer će vam se trepavice slijepiti.

Savjet 3:
Za naizgled duže trepavice više maskare nanesite na korijen trepavica, ne na vrhove.

Savjet 4:
Podloga ili primer za trepavice znatno može pripomoći cjelokupnom izgledu očiju. Prvo nanesite primer, nakon kojeg će se maskara pravilnije rasporediti i duže ostati na trepavicama.

Savjet 5:
Ako primijetite da se maskara suši brže nego što bi trebala, to je vjerojatno zbog načina na koji koristite četkicu. Mnoge žene ‘pumpaju’ četkicu, odnosno izvlače je i vraćaju unutra, zbog čega zrak ulazi u samu tubu te se maskara brže suši.

(Magazin.hr)

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Mladi konobar koji je sve oduševio: Zaposlio sam se da pomognem baki, da njoj bude lakše

Konobar Dušan Đorđević oduševio je region nakon što je travel bloger Kristijan Iličić objavio snimak njega na poslu u...

Još vijesti za vas