Četvrtak, 23 svibnja, 2024

Zeljković se zahvalio Dodiku zbog podrške: Osjećam se sretno

Autor:N1

Preporučeno

Predsjednik Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, Vico Zeljković, na otvaranju je iskoristio priliku da se zahvali predsjedniku bh. entiteta RS, Miloradu Dodiku.

Jučer je zvanično otvoren pomoćni teren Gradskog stadiona u Banjaluci, a koji je izgrađen u sklopi projekta Fudbalskog saveza entiteta Republike Srpske.

Predsjednik Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, Vico Zeljković, na otvaranju je iskoristio priliku da se zahvali predsjedniku bh. entiteta RS, Miloradu Dodiku.

“U Banjoj Luci svečano otvoren je prvi teren u okviru projekta “Izgradnja devet terena sa vještačkom podlogom u Republici Srpskoj”. Hvala Predsjedniku Republike Srpske, Miloradu Dodiku na podršci ovom projektu. FSRS će i dalje stavljati akcenat na izgradnju infrastrukture, jer bez toga nema razvoja fudbala.”, rekao je Zeljković, a potom dodao:

Upravo se čita:  Amra jasno otkrila da li će Edin Džeko nastaviti nastupati za reprezentaciju BiH

“U narednom periodu pored ovih devet terena tražićemo mehanizam da se ovdje u Banjaluci napravi još terena sa vještačkom travom, jer je to sigurno potrebno. Vidjeli ste koliko je večeras ovdje bilo mladih fudbalera. Kada vidim da se večeras okupilo preko 700 djevojčica i dječaka mogu samo da budem ponosan. Ovo nam je motiv da i dalje radimo na razvoju fudbala u Republici Srpskoj. Zaista se osjećam srećno i ispunjeno”

Preporučeni sadržaj

Izdvajamo

Izdvajamo

Rezolucija o Srebrenici usvojena u Generalnoj skupštini UN-a

Na današnjoj sjednici Generalne skupštine UN-a usvojena je rezolucija o Srebrenici. 84 države su glasale za, 19 protiv a 68 suzdržanih. Rezolucijom se...

Još vijesti za vas