Subota, 18 svibnja, 2024

GRAS ponovo naljutio Sarajlije: Djevojčici pozlilo, vozač nije htio da zaustavi vozilo

Preporučeno

Vozilo sarajevskog gradskog saobraćajnog preduzeća (GRAS) prepuno putnika saobraćalo je jučer prema popularnom izletištu Barice. Nekoliko građana Sarajeva obratilo se medijima, kako su rekli, da bi ukazali na “bahatost prema putnicima koji su povratne karte po komercijalnim cijenama plaćali 2,70 KM”, javio je Muški portal, koji je objavio i fotografije koje je snimio čitalac.

Upravo se čita:  Kćerka stradalog rudara Asima Šehanovića: Poginuo je dan prije mog rođendana, zaželjela sam jednu želju, ali se nije ostvarila

Gras-djevojci-pozlilo1

– Vozio je jedan minibus koji nije stajao na stanicama. Putnike je primao kako ga je ko zaustavljao bez obzira što je vozilo već bilo prepuno. Gužve su bile nepodnošljive, a unutar kombija je bilo vjerovatno 40 stepeni Celzija… Jednoj djevojci je zbog vrućine pozlilo u vozilu, a vozač nije htio da se zaustavi. “Neću da stanem. Budite sretni što sam vam i ja došao”, samo nam je to rekao, priča naš sagovornik. Na kraju je vozač, kaže, ipak morao zaustaviti vozilo kako bi se djevojci ukazala prva pomoć, ali i to tek nakon što su putnici zaprijetili vozaču.

Upravo se čita:  Zapaljeni skupocjeni Porsche je u vlasništvu sarajevskog advokata

Gras-djevojci-pozlilo2

Nakon što su, kako priča naš sagovornik, zaprijetili da će se žaliti na odnos prema njima, odgovorio im je “da se slobodno žale i da ga za to nije briga” – prenosi spomenuti portal.

(Bh-index/Muški portal)

Izdvajamo

Izdvajamo

Sprema se novo poskupljenje i udar na džepove građana: Mnogima se neće svidjeti

Pred građanima BiH sasvim izvjesno je novo poskupljenje, koje se neće svidjeti mnogima, vjerovatno većini ljudi u državi. Naime, jedan...

Još vijesti za vas