Srijeda, 21 veljače, 2024

50€ za trgovanje dionicama BMW-a, besplatno za sve

Preporučeno

Od 11. februara ove godine do danas, cijena dionica kompanije BMW porasla je čak 15,4% i za to vrijeme BMW ostaje jedan od najboljih proizvođača automobila na svijetu.

FXLider, svim čitaocima BH-Indexa, daje besplatnih 50€ za trgovanje cijenom dionica BMW-a na svjetskoj berzi.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje možete preuzeti ovdje.

Novi modeli na električni pogon

85ef726fe69d37367947

Obzirom da segment električnih vozila i konkurencija postaju sve jači, BMW nastoji da ubrza stvari i na tom polju širenjem svoje ponude vozila. Pored i3, modela koji je planiran za 2018. godinu, novi električni modeli uključuju još Mini, seriju 3 i X4 SUV.

Zahvaljujući njima, kompanija u prvoj polovini ove godine bilježi rast prodaje električnih vozila za 87%. Prodaja kompaktnog modela X1 SUV porasla je za 62%. Takođe, Agencija za zaštitu životne sredine SAD-a je, poslije opsežnog ispitivanja, odobrila u augustu distribuciju novog modela (BMW AG) na njihovom tržištu.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica BMW-a možete preuzeti ovdje.

Rolls Royce Vision Next 100

1af5af39a5145a04c2cb

Očekivanja su velika i od prodaje vozila Rolls-Royce, koji je u vlasništvu kompanije BMW. Slično kao i za sâm BMW, predstavljen je futuristički koncept vozila – Vision Next 100. Taj model bi trebalo da bude izrazito veliki, da spolja podsjeća na jahtu a iznutra da odiše luksuzom koji je teško i zamisliti.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica BMW-a možete preuzeti ovdje.

Poslovni rezultati BMW-a

5eecbdc1d11e232c9040

Finansijski gledano, kompanija BMW stoji sve bolje. Ranije ove godine, objavljeno je da se trend, po prodaji vozila rekordne 2015. godine, nastavlja i u ovoj. Prodaja raste iz kvartala u kvartal.

U drugom kvartalu je zarada od prodaje, u odnosu na isti kvartal prethodne godine, porasla sa 2,53 na 2,73 milijarde eura, iliti 8%. Za ovu godinu, očekuje se prihod od prodaje od 93,92 milijarde eura što je više za 1,3% u odnosu na prethodnu. Do 2019. se očekuje da prosječna stopa rasta prodaje bude 2,27%.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica BMW-a možete preuzeti ovdje.

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. FXLider ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Moglo bi vas zanimati

Izdvajamo

Izdvajamo

Poslodavci u FBiH insistiraju na zakonu o zapošljavanju stranaca, ali i da se “srede” evidencije nezaposlenih

Na sastanku predstavnika Vlade Federacije Bosne i Hercegovine i Udruženja poslodavaca FBiH koji je održan danas u Sarajevu, zaključeno...

Još vijesti za vas