Subota, 4 svibnja, 2024

Snimak iz drugog ugla stravične nesreće koja je odnijela tri mlada života!

Preporučeno

iz-drugog-ugla

Snimak iz drugog ugla pokazuje trenutak tragične nesreće u kojoj je život izgubilo troje mladih u Novom Sadu, ali prikazuje i kako građani nakon nesreće zaobilaze krhotine razvaljenog vozila i ne pružaju pomoć nastradalima.

Na YouTube se pojavio još jedan snimak tragičnog saobraćajnog udesa koji se dogodio u noći između subote i nedelje u Novom Sadu, u kom su poginuli Vladica Matović (20), Milica Ležimirac (20) i Aleksandar Marić (20). Na snimku se vidi stravičan udar iz pravca iz kog je išao vozač Despot Vranić (21).

Upravo se čita:  Policija uhapsila vozača autobusa koji je sagradio dodatni rezervoar za krijumčarenje robe

On se kretao iz pravca mosta Slobode prema Bulevaru oslobođenja, a jasno se vidi kako prolazi na na trepteće žuto svjetlo i brzinom 160 km/h, udara u “Golf 5″ koji je ušao u raskrsnicu prolazeći kroz crveno svjetlo. Ono što se na ovom snimku vidi je i da se vozilo “Čistoće” nalazilo veoma blizu golfu u kom su se nalazile tri nastradale mlade osobe.

Upravo se čita:  Preminuo otac Tošeta Proeskog: Tužnu vijest objavila kćerka Dora

Nakon sudara niko iz tog vozila nije izašao da ukaže pomoć nastradalima. Pored vozila “Čistoće” čiji radnici hladnokrvno nastavljaju da sakupljaju smeće iz korpi, na snimku se vide i drugi automobili, koji se probijaju kroz krhotine raznijetog “Golfa” i nastavljaju svojim putem. Zbog velikog pritiska javnosti, vozaču “Audija” Despotu Vraniću (21), koji je vozio pijan, novosadsko Više javno tužilaštvo odredilo zadržavanje do 48 sati.

Upravo se čita:  Popustima privlačila klijente: Fatalna Sneža lažnu diplomu ovjerila kod notara, pa dobila licencu, tri godine radila estetske zahvate dok nije uhvaćena

Podsjećamo, te kobne noći stradali mladić i devojke su se vraćali sa proslave godišnjice male mature u OŠ “Ivo Lola Ribar”. Poginuli su dva sata nakon ponoći, na raskrsnici Bulevara cara Lazara i Bulevara oslobođenja u Novom Sadu.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Biće gužve: U FBiH danas počinje isplata uvećanih penzija,”leći” će i razlika za prva tri mjeseca

U skladu s odlukom Upravnog odbora FZ MIO/PIO, o konačnom iznosu redovnog usklađivanja od 6,55 posto, najniža penzija za...

Još vijesti za vas