Utorak, 7 svibnja, 2024

Demokratska fronta: Ne smijemo i nećemo prevariti narod

Preporučeno

df-zeljko-komsic
„Mi ne smijemo i nećemo prevariti ovaj narod, narod koji je izvaran zadnjih dvadeset godina.“ kazao je Željko Komšić, predsjednik Demokratske fronte i kandidat za državni Parlament na predizbornom skupu u Jablanici.

Kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH, Emir Suljagić kazao je kako trenutni vlastodršci izbjegavaju odgovor na jednostavno pitanje: odakle im novac i bogatstvo?

Upravo se čita:  Zvaničnici iz RS-a optuživali Lagumdžiju da ne poštuje zakone, Šmita da se obraća u ličnom svojstvu, a sve to je radila Cvijanović

„Mi moramo da pričamo o njihovim parama i ličnom bogatstvu koje su stekli brzinom kojom se ništa pošteno ne može steći,“ rekao je Suljagić te dodao kako su te pare „pare građana BiH koje su mogle biti uložene u škole, bolnice kao i u jamu Raspotočje u Zenici u kojoj je tragično stradalo pet rudara.“

Kandidatkinja za državni Parlament, Ružica Burić pozvala je sve članove i simpatizere da izađu na izbore.

Upravo se čita:  Mešalić: U Parlamentu FBiH vidimo obrise diktature, bliži se imenovanje Marina Vukoje

„Ne smijemo se više bojati i šutjeti jer stalno nam ulijevaju strah da će biti gore. Slažem se s tim da nam može biti gore, ali samo ukoliko im dopustimo da nastave kao i do sada. Oni koji su nas krali prethodnih godina sada su u panici, zbog naše odlučnosti da promijenimo trenutno stanje.“ kazala je Burić.

Upravo se čita:  Oglasio se Dodik, zasmetalo mu obraćanje Zlatka Lagumdžije na hitnoj sjednici Vijeća sigurnosti o BiH

Alija Šuko, kandidat Demokratske fronte – Željko Komšić za državni Parlament rekao je kako nećemo dopustiti da drugi upravljaju nama.
„Bosna i Hercegovina ne može biti zemlja poznata samo po ratu i korupciji.“, naglasio je Šuko.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Zeničanka pala sa prozora stana, životno ugrožena, prevezena na KCUS

Četrdesetdevetogodišnja P. E. iz Zenice pala je danas oko 10.30 sati sa prozora stana na drugom spratu, zgrade u...

Još vijesti za vas