Srijeda, 15 svibnja, 2024

Ubica Tijane Jurić u zatvoru doživio strašnu promjenu: Kada mu dođe majka počinje da plače!

Preporučeno

draga-djuric-u-zatvoru

Dragan Đurić, ubica male Tijane Jurić (15) u zatvoru je potpuno je psihički pukao. On je emotivno rastrojen, slabo komunicira sa stražarima, a kad mu u posjetu dođu članovi porodice, obavezno plače, prenosi “Informer”, koji navodi da njega jednom nedjeljno u zatvoru posjećuje majka Makivija.

– Njihov susret je mučan i za gledanje jer je ona i dalje u šoku zbog optužbe da joj je sin monstruozni ubica. Svaki put kad mu ona dođe, prvo ga pita kako mu je i da li izdržava… Dragan joj nevoljno odgovara, a poslije ide period kad oboje šute i gledaju u jednu tačku. Onda on počinje da plače, a za njim i majka – otkriva izvor.

Upravo se čita:  U društvu Tamare Vučić: Supruga Volodimira Zelenskog u Beogradu

Kada je uhapšen, Đurić je na saslušanju bio potpuno hladnokrvan, bio je smiren i nije pokazivao kajanje. Prilikom psihijatrijskog vještačenja na trenutke je odavao utisak da pokušava da odglumi ludilo, bio je u gaćama, na silu se smijao, pričao da je imao se*s sa dječacima i djevojčicama, da je bio u vezi sa udanim ženama, ali nije odavao detalje.

Upravo se čita:  Kamere sve zabilježile: Ovako su izgledali posljednji trenuci Alme i njene djece

Danas se na njegovom licu vide očaj i beznađe. Sa naporom obavlja i osnovne obaveze, kao što su ustajanje, spremanje kreveta i šetnja.

– Samo oni koji vode taj predmet mogu da kažu da li boluje od šizofrenije ili ne, da li se folira. A kada je riječ o psihijatrijskoj bolesti, ona može da se pojavi u jednom trenutku u životu, ali i da se povuče – kaže psihijatar Ljiljana Milivojević, prenosi beogradski Telegraf.

Izdvajamo

Izdvajamo

Krađa dva miliona KM u BiH: Pljačkaši su vlasnicu mjenjačnice pratili danima, znali su šta je u torbama

Jučer je u Banjaluci opljačkana vlasnica mjenjačnice, a prema još uvijek nezvaničnim informacijama, oteto joj je oko 2 miliona...

Još vijesti za vas