Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Tinejdžer (17) izboden nožem u tuči zakazanoj na Facebooku

Preporučeno

Incident se dogodio u noći između 11. i 12. februara a D. R. je izboden nožem u predijelu leđa u tuči u kojoj je učestvovalo više učenika Trgovinske i Ekonomske škole u Podgorici.

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

D. R. (17) iz Podgorice povrijeđen je u tuči učenika dvije škole u tom gradu, dogovorenoj na društvenoj mreži Facebook.

Incident se dogodio u noći između 11. i 12. februara, a Uprava policije priopćila je da je D. R. izboden nožem u predjelu leđa u tuči đaka dvije srednje škole. On je prebačen u Urgentni centar u Podgorici i nalazi se van životne opasnosti.

Upravo se čita:  Popustima privlačila klijente: Fatalna Sneža lažnu diplomu ovjerila kod notara, pa dobila licencu, tri godine radila estetske zahvate dok nije uhvaćena

Kako prenose podgorički mediji, tuča je dogovorena na Facebooku, au njoj je sudjelovalo više učenika Trgovinske i Ekonomske škole.

Zakazivanje tuča učenika preko Facebooka u posljednje vrijeme postala je sve češća praksa, zbog čega je podgorička policija uvela redovito patroliranje oko škola. Prošle sedmice u tuči đaka dvije osnovne škole, zakazane također preko Facebooka, ozlijeđen je jedan osnovnoškolac.

Upravo se čita:  “Kafa će poskupjeti tri do četiri puta”

(Tanjug)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Stupile na snagu Schmidtove izmjene Ustava FBiH iz aprila prošle godine

Visoki predstavnik Christian Schmidt 27. aprila 2023. nametnuo je amandman na Ustav FBiH kojim se mijenja način imenovanja nove...

Još vijesti za vas