Utorak, 30 travnja, 2024

Sjajna vijest: Nikola Prce bi mogao biti spreman za SP u Kataru!

Preporučeno

news-2014-June-nikola_prce_986021694

Napokon – sjajna vijest. Naime, lijevi bek i jedan od naših najboljih rukometaša Nikola Prce će po svemu sudeći igrati na Svjetskom prvenstvu u januaru naredne godine u Kataru.

Prce je danas doputovao u Sarajevo, te je obavio pregled u medicinskom centru Sportikus kod iskusnog stručnjaka i ljekara naše reprezentacije dr. Edina Buljugića.

Preliminarni nalazi daju nadu što je odlična novost pošto je Prce jedan od glavnih stubova igre naše reprezentacije pred kojom su veliki izazovi u debitantskom nastupu na predstojećoj najjačoj smotri svijeta za rukometaše.

“Prvi rezultati su dobri, osjećam se OK. Mislim da će sve biti u redu,” rekao je Nikola Prce koji vjeruje da će biti spreman da zaigra na SP-u.

“Ozljeda i nije strašna. Vjerujem da ću biti spreman i da ću moći igrati na Svjetskom prvenstvu, ali sada moram ispoštovati sve zahtjeve u vezi sa pravilnim provođenjem terapije, koja će sigurno potrajati. Možda, dva do tri tjedna”, istakao je Prce.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Mešalić: U Parlamentu FBiH vidimo obrise diktature, bliži se imenovanje Marina Vukoje

Hoće li amandman visokog predstavnika Christiana Schmidta na Ustav FBiH sutra stupiti na snagu? Koji su naredni potezi opozicije?...

Još vijesti za vas