Utorak, 30 travnja, 2024

Mladoženjama sigurno nije bilo lako: Identične trojke rekle “DA” na isti dan

Preporučeno

04bdd84b2a76a19b11737e8b7b5dd834

Gosti na vjenčanju vjerovatno su mislili da vide trostruko kada su se ove tri identične sestre pojavile u istim vjenčanicama i sa istom frizurom, a sigurni smo da ni mladoženjama nije bilo baš svejedno.

Trojke Rafaela, Rošel i Tadžana Bini, rođene su istog dana, gotovo je nemoguće razlikovati ih, vole iste stvari, a sada imaju i isti datum vjenčanja.

Dvadesetdevetogodišnje sestre iz Paso Funda u južnom Brazilu su čak nosile i iste vjenčanice, imale istu frizuru i bile identično našminkane.

Jedini način da ih zbunjeni prijatelji i članovi porodice razlikuju bila je različita boja bidermajera.

Upravo se čita:  Kćerke babu Elvira obradovale umrom: “Hvala ti što si nas naučio kako da živimo”

sestre2

Čak su i mladoženje Rafael, Gabrijel i Eduardo priznali da su bili pomalo zabrinuti da ne pomješaju svoju ženu sa nekom od njenih sestara tokom razmjene zavjeta, jer su ih djevojke ponekad namjerno zbunjivale koja je koja, piše Daily mail.

„Jednom smo svi zajedno bili u kuhinji i pravili večeru. Rošel, koja je sa Gabrijelom, prala je sudove, dok je Rafaela kuhala. Dok smo razgovarale, neprimjetno su zamijenile mjesta. Prišao sam Rafaeli sa leđa da je zagrlim, kad sam odjednom shvatio da grlim pogrešnu djevojku“, ispričao je Rafael, sadašnji Rafaelin muž.

Upravo se čita:  Kćerke babu Elvira obradovale umrom: “Hvala ti što si nas naučio kako da živimo”

Međutim, na najvažniji dan, mladoženje ipak nisu imale problema da prepoznaju ženu svog života.

„Čim su ušle u crkvu prepoznao sam je, bila je najljepša“, kaže Eduardo koji je oženio Tadžanu.

sestre3

Sestre su ispričale kako su oduvijek bile veoma bliske i još od malena imale ista interesovanja.

Njihovi roditelji Pedro i Salet predložili su da se sva tri para vjenčaju u istom danu. Jedino je bio problem kako će Pedro izvesti sve tri djevojke odjednom pred oltar.

Upravo se čita:  Kćerke babu Elvira obradovale umrom: “Hvala ti što si nas naučio kako da živimo”

„Odlučili smo da ćemo zajedno prošetati do pola puta, a onda ću jednu po jednu dovesti do oltara“, objasnio je Pedro Bini.

Prva koja je odvedena do oltara bila je Tadžana, najstarija od sestara. „Pokušala sam da zadržim emocije, ali nisam uspjela. Vidjeti mog tatu pored mene, u tom trenutku – to je osjećaj koji ne mogu da opišem“, ispričala je Tadžana.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Vučić odgovorio na Dodikov zahtjev da podrži “razilaženje” RS sa BiH

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je, reagujući na izjavu predsjednika bh. entiteta Republika Srpska Milorada Dodika o mogućem "razilaženju"...

Još vijesti za vas