Subota, 18 svibnja, 2024

Zadar u šoku: Sin (26) ubio majku (49), u stanu prepunom krvi policija nije zatekla tijelo

Preporučeno

Ulicu Antuna Barca u Zadru sinoć su “okupirale” jake snage policije i istražitelji. Povod njihovom izlasku na teren bila je informacija o nestanku ženske osobe. Ulaz u jednu zgradu policija je ogradila trakom, a na teren su izašle forenzičke ekipe.

Nešto kasnije pred zgradu su stigla mrtvačka kola, a iza ponoći je stigla informacija koja je šokirala građane – u zgradi je nađeno tijelo ubijene 49-godišnje žene.

Upravo se čita:  S troje djece skočila u rijeku: Otkriveni jezivi detalji o Alminom braku

Ubijena je u svom stanu na drugom katu zgrade, u kojem je živjela s troje djece, 26-godišnjim sinom i 11-godišnjim blizancima. Još nije poznato na koji je način preminula, ali je na mjestu zločina pronađena velika količina krvi, javio je portal Zadarski.hr.

Policija je njeno tijelo pronašla u pomoćnoj prostoriji u prizemlju zgrade koja je bila zaključana. Pretpostavlja se da je tijelo tamo skrio počinitelj ubojstva.

Upravo se čita:  Mali maturanti zapalili krov škole

Zasad nije pouzdano utvrđeno ko je počinitelj, ali se doznaje da oumnjičen sin ubijene žene.

“Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave zadarske, u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom, provode kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom kojeg se sumnjiči za ubojstvo 49-godišnjakinje”, objavila je jutros zadarska policija u službenom saopćenju.

“Jučer u večernjim satima zaprimljena je dojava koja je ukazivala na moguće nasilje u obitelji u Ulici Antuna Barca u Zadru. Policijski službenici izašli su na intervenciju i uz nalog pretražili prostor stana i ulaza stambene zgrade te u ostavi u prizemlju pronašli tijelo 49-godišnjakinje, s ozljedama koje upućuju na nasilnu smrt. U službene prostorije policije priveden je 26-godišnji član obitelji kojeg se dovodi u vezu s ovim događajem”, navedeno je u saopćenju.

Izdvajamo

Izdvajamo

Stanje nacije: Čak 30.000 ljudi uživo gledalo TikTok ‘sukob’ Sanela Patka i Hude Companyja

Na društvenoj mreži TikTok održao se “sukob” između, vjerovatno, dvije najveće zvijezde bh. TikTok scene. Online okršaj između Sanela Patka...

Još vijesti za vas