Srijeda, 22 svibnja, 2024

Sin legende Željezničara skrivio tešku nesreću, prijeti mu zatvor

Preporučeno

Stefan Mihajlović, bivši igrač Crvene zvezde i sin proslavljenog fudbalera Radmila Mihajlovića nekadašnjeg fudbalera Željezničara, izazvao je saobraćajnu nesreću kod stadiona Zvezde u kojoj je teško povrijeđen Dragan Radoičić, a potom pobjegao sa mjesta nesreće, saznaje beogradski list Kurir.

Policija ga je, kako navodi izvor Kurira, brzo identifikovala zahvaljujući registarskim oznakama na njegovom slupanom automobilu.

Upravo se čita:  Konačno se oglasila firma u čijoj konzervi je navodno pronađen dio štakora: Izazvana je nesaglediva šteta našem ugledu

– Stefan Mihajlović se poslije sudara sa drugim kolima u kojima se nalazio Radoičić, zakucao i u stub. Ostavio je auto i najvjerovatnije se odvezao taksijem do majke. Policija ga je identifikovala, ali nije ga pronašla na adresi. Nekoliko sati kasnije u pratnji oca, on je došao u policijsku stanicu – kaže izvor Kurira. Mladi fudbaler zadržan je u pritvoru, ali je poslije njegovog isteka pušten da se brani sa slobode.

Upravo se čita:  Tek što je sezona počela, sa njom su počeli i udari po džepu: Ovo je cijena kafe na hvarskoj rivi

– Moj sin je isključio telefon, u velikom je šoku. To što se dogodilo ozbiljna je stvar, ali nije istina da je pobjegao s mjesta nesreće. On je sačekao policiju, priveden je i zadržan, kako to procedura nalaže, i pušten je iz pritvora poslije 48 sati. Nije imao alkohola u krvi – kaže za Kurir Radmilo Mihajlović.

Upravo se čita:  Ubio punicu, pokušao i ženu, pa presudio sebi; Komšija: Čuo sam da je zapomagala punica

Teško povrijeđenom čovjeku u slupanim kolima u pomoć je priskočio policajac koji nije bio na dužnosti.

– Radoičić je prebačen na VMA i ljekari se bore za njegov život. Fudbaler je saslušan, a krivična prijava protiv njega bit će podnijeta tužilaštvu – kaže sagovornik iz istrage.

Izdvajamo

Izdvajamo

Otkriveno šta je Mujaga napisao u porukama nakon tragedije

Mujaga Čičkušić koji je prije nekoliko dana ubio suprugu i dvoje djece u tuzlanskom naselju Stupine, a zatim se...

Još vijesti za vas