Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Ozbiljna ponuda: Advokat iz Kenije nudi stado krava i ovaca za ruku Obamine kćerke

Preporučeno

Advokat iz Kenije ponudio je američkom predsjedniku Baracku Obami stado od 150 krava, ovaca i koza da oženi njegovu kćerku.

San Felixa Kiprona je da oženi 16-godišnju Maliju Obama i spreman je da se susretne sa njenim ocem kako bi razgovarali o tome za vrijeme njegove službene posjete Keniji u julu. Spreman je ponuditi 50 krava, 70 ovaca i 30 koza za njenu ruku.

Mladi advokat tvrdi da novac nije važan i da je riječ o pravoj ljubavi, a ne običnoj zaljubljenosti. Ako se američki predsjednik složi, Felix želi iznenaditi Maliju posebnom kenijskom tradicijom u okviru koje bi joj oko glave vezao sveto bilje te je napojio mursikom, vrstom kenijskog kiselog mlijeka, piše “Express.co.uk”.

– Zaintererovao sam se za nju 2008. godine. Od tada sam sam, nisam imao djevojku jer sam se zavjetovao da ću njoj biti vjeran. Podijelio sam to sa svojom porodicom i oni su mi spremni pomoći da podignem mladenkinu cijenu – rekao je Felix.

On namjerava napisati pismo u kojemu će zamoliti Obamu da povede kćerku u službenu posjetu Keniji. Nada se pozitivnom odgovoru, te obećava da će se ljubavi svog života posvetiti na jedinstven način.

– Zaprosit ću je na popularnom brdu u Bureti, u blizini očevog posjeda gdje su krunisani vođe i ratnici. Živjet ćemo jednostavnim životom. Naučit ću Maliju da muze kravu, kuha ugali i priprema mursik kao i svaka druga žena u Keniji – poručio je Felix.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Stupile na snagu Schmidtove izmjene Ustava FBiH iz aprila prošle godine

Visoki predstavnik Christian Schmidt 27. aprila 2023. nametnuo je amandman na Ustav FBiH kojim se mijenja način imenovanja nove...

Još vijesti za vas