Četvrtak, 23 svibnja, 2024

Cijena bureka 12 maraka: Da li je to sa kavijarom?

Preporučeno

"Sestra se zapitala da li je to burek sa kavijarom", na kraju se našalila žena sa Voždovca koja je uživala u bureku, ali je veliko pitanje da li će se vratiti u ovaj lokal.

Jedna žena je ostala skamenjena kada je videla cijenu bureka u centru Beograda, kod Kalenić pijace.

“Još nikad nisam ušla u pekaru i pitala koliko košta burek. Nisam gledala cenu ništa, rekoh jede mi se burek, nisam odavno jela, hoću četvrtinu sa mesom i osminu sa sirom. Palo mi je na pamet, ko još prodaje burek na grame, iseci četvrtinu pa koliko je, rekoh”, rekla je ona za “Telegraf” i saznala da ju je to zadovoljstvo koštalo 720 dinara (skoro 12 maraka).

Četvrtina bureka sa mesom, 250 gradam bureka sa sirom i jedan jogurt su 720 dinara.

“Sestra se zapitala da li je to burek sa kavijarom”, na kraju se našalila žena sa Voždovca koja je uživala u bureku, ali je veliko pitanje da li će se vratiti u ovaj lokal.

Mediji se u Srbiji pitaju kako su došli do toga da je omiljeni doručak, nakon izlaska sa društvom, postao simbol za luksuz, prenosi “b92”.

Izdvajamo

Izdvajamo

Komplikacije nakon poroda: 29-godišnja porodilja preminula u vozilu hitne pomoći tokom transporta iz Gračanice u UKC Tuzla

Policijska stanica Lukavac, jučer oko 21.15 sati, obaviještena iz Službe hitne medicinske pomoći (SHMP) Doma zdravlja Lukavac, da je...

Još vijesti za vas