Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Imperator ostao bez kuće i para, vratio se u favelu

Preporučeno

Ostaće vječita misterija koliko daleko je mogao da dogura. Napravio je velike uspjehe u karijeri, ali čini se da nije došao ni blizu maksimuma koji je mogao da ostvari.

Adriano Leite Ribeiro, popularni Imperator. Nekada jedan od napadača pod kojim su se tresli zemlja i protivnici. Talenat koji nam je pokazao samo djelić svojih mogućnosti.

Spektakularan igrač koji je sa ozbiljnim fudbalom praktično završio u 25. godini kada je krenuo slom njegove karijere u Interu. Svi kasniji pokušaji da fudbalski oživi su završeni neuspješno. Što u Italiji, što u domovini. Posljednji put je pokušao prošle godine u Atletiko Paranenseu, ali je izdržao samo četiri meča prije nego što je dobio otkaz.

Noćni život, alkohol, žene i druženje s kriminogenim tipovima su Adriana odveli stranputicom.

Rijetko se pojavljuje u javnosti, a posljednja vijest koju je lansirao jedan sajt koji se bavi dešavanjima u Interu i poziva se na informacije iz kluba glasi da je kontroverzni Brazilac na rubu bankrota.

Ostao je bez luksuzne vile u elitnom naselju Bara di Tižuka u Rio de Žaneiru, leđa mu je okrenuo i agent Žilmar Rinaldi koji je bio s njim od početka karijere, potrošio je gotovo sav novac i preselio se u favelu Vila Kruzeiro kod majke i porodice. U jedan od najopasnijih krajeva u Brazilu na čijim prljavim ulicama je počeo da šutira loptu kao klinac…

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Komšije ponovo šopinguju kod nas

Da su se komšije vratile da šopinguju u BiH, potvrđuje podatak da je za prva tri mjeseca ove godine...

Još vijesti za vas