Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Ispovijest ogorčenog Sarajlije: Postupaju li radnici GRAS-a ovako i s vama?

Preporučeno

Sinoć je na adresu Bh-index portala stigao apel jednog Sarajalije (podaci poznati redakciji), koji želi upoznati sugrađane s neugodnostima koje je jučer doživio u GRAS-ovom trolejbusu. Tekst našeg čitatelja prenosimo u cjelosti:

Ilustracija (Foto: Arhiv)
Ilustracija (Foto: Arhiv)

“Danas (op.a jučer), tačnije u posljepodnevnim satima sam koristio usluge KJP GRAS-a, tj. trolejbus. Na stanici Švrakino Selo sam ušao u vozilo, sjeo na mjesto i krenuo prema gradu. Sve je bilo u redu do stanice Grbavica.

Upravo se čita:  Arijana Memić traži zabranu ispijanja kafa policajcima MUP-a KS za vrijeme radnog vremena

Odjednom, trolejbus se zaustavio na stanici kod ” Željinog stadiona”, a kontrola karata je ušla da pregleda karte. Imao sam običnu kartu, po cijeni 1.60KM koju sam pokazao revizorima i dotični gospodin ju je nacjepio i prošao dalje.

Po njihovom izlasku iz vozila, vozač je rekao da je došlo do nestanka električne energije i da će promet biti obustavljen narednih 10-15 minuta.

Upravo se čita:  Od sutra se očekuje povećana frekvencija saobraćaja i gužve na granicama

Bio sam u žurbi, i ogorčen kašnjenjem, i nestankom struje sam izašao iz vozila i nastavio pješice.

Stigao sam na sljedeću stanicu i u tom trenutku je naišao onaj isti trolejbus iz kojeg sam izašao do prije 5 minuta. Pošao sam da uđem, ali isti oni revizori koju su mi još prije par minuta pregledali i nacjepili kartu, tražili su da im pokažem novu!

Upravo se čita:  Novi udar na kućne budžete: Cijela plaća za maturu

I pored kašnjenja, neprofesionalnosti i krajnjeg bezobrazluka da ljudima koji su morali hodati, a imali su plaćenu kartu, da na kraju traže novu.

Ovakvi slučajevi se redovno dešavaju”, napominje naš čitatelj.

(Bh-index)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Stupile na snagu Schmidtove izmjene Ustava FBiH iz aprila prošle godine

Visoki predstavnik Christian Schmidt 27. aprila 2023. nametnuo je amandman na Ustav FBiH kojim se mijenja način imenovanja nove...

Još vijesti za vas