Utorak, 14 svibnja, 2024

Pošli na slavlje otišli u smrt

Preporučeno

Stravičan sudar preksinoć oko 20.30 na magistralnom putu Kanjiža-Horgoš, u kojem su tri osobe poginule, a još tri teško povrijeđene. Zla sudbina je htela da u trenu stradaju ljudi koji su, po mraku i kišnom i vetrovitom vremenu, tražili jedni druge, jer je trebalo da se druže i vesele na salašu nedaleko od seoceta Male Pijace.

U sudaru “mercedesa” i “forda” kanjiških i kikindskih registarskih oznaka poginula su oba vozača – Dragan Hajdin (39), iz Martonoša i Nikola Radin (41), iz Kikinde, kao i Kikinđanka Jovana Kojić (19). Teže su povređeni Miroslav Popov (46), iz Kikinde, i Aleksandar Pavić (35), iz Beograda, koji su prevezeni u subotičku bolnicu, dok je Hajdinova supruga Maja (36) zadobila lakše povrede.

Upravo se čita:  U društvu Tamare Vučić: Supruga Volodimira Zelenskog u Beogradu

Dragan Hajdin je na salašu kod Malih Pijaca, u kanjiškoj opštini, kobnog dana organizovao takmičenje u preferansu. Nakon nadmetanja, planiran je zabavni program. U tu svrhu domaćin priredbe angažovao je tročlani bend iz Kikinde u sastavu Nikola Radin, Miroslav Popov i pjevačica Jovana Kojić. Troje muzičara, po dogovoru, automobilom su krenuli na put, ali su se, nakon što su prošli Kanjižu, zagubili, odnosno nisu znali gdje s magistrale da skrenu prema obližnjim Malim Pijacama. Javili su to Hajdinu, koji je odmah pošao da ih traži. S njim su u “mercedesu” bili supruga Maja i prijatelj Aleksandar Pavić. A onda je, kao u najstrašnijim akcionim filmovima, usledila jeziva scena od koje se krv ledi u žilama.

Upravo se čita:  Slučaj koji je potresao cijeli region: Ovuda je prošla Alma prije nego što se utopila sa troje djece

“Mercedes” je, pri velikoj brzini, čim se popeo na magistralni put Kanjiža – Subotica, udario pravo u “ford” u kojem su bili upravo oni kojima je pošao u susret. Automobil s Kikinđanima od siline udarca preleteo je metalnu ogradu saobraćajnice i završio u jarku.

Tijela poginulih, radi obdukcije, prevezena su na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Upravo se čita:  Povučen Konzumov proizvod zbog pacova u konzervi, reagovala inspekcija

Sve u svemu, tri porodice u trenu su zavijene u crno. Tri su žrtve sudara, ako je to konačan spisak poginulih, jer su dvojica teško povrijeđenih muškaraca u kritičnom stanju. Milica Popov, iz Kikinde, izgubila je brata Nikolu Radina, a ljekari se bore za život njenog supruga Miroslava Popova.

Izdvajamo

Izdvajamo

Ryanair najavljuje snažan rast na Balkanu: Ciljaju na 11 miliona prevezenih putnika ove godine

Irska niskotarofna aviokompanija Ryanair najavila je nastavak snažnog rasta na Balkanu, pri čemu je njen izvršni direktor Michael O’Leary,...

Još vijesti za vas