Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Pročitajte kakvo nas vrijeme očekuje do srijede

Preporučeno

Danas se u našoj zemlji očekuje umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom.

Nešto više oblačnosti i padavine se očekuju tokom poslije podneva. Ponegdje u Krajini i Posavini je moguće izraženije grmljavinsko nevrijeme.

Vjetar, slab, u Bosni sjeverni i sjeverozapadni, a u Hercegovini zapadni. Najviša dnevna temperatura od 26 do 32, na jugu do 34 stupnja.

Upravo se čita:  Odzvonilo onima koji ne žele raditi? FBiH želi razdvojiti one koji traže posao od onih koji su na birou radi osiguranja

U ponedjeljak u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovin umjereno oblačno. Lokalni pljuskovi, ponegdje uz grmljavinu očekuju se u većini područja.

Poslije podne u Posavini i Krajini se ne očekuju padavine. Jutarnja temperatura od 16 do 20, na jugu od 19 do 23, a najvuša dnevna od 23 do 28, na jugu od 30 do 34 stupnja.

Upravo se čita:  Šta se krije iza priča o sukobu u Bosni i Hercegovini?

U utorak umjereno, ponegdje pretežno oblačno vrijeme. Povremeni lokalni pljuskovi se očekuju u dijelovima centralne, istočne i sjeveroistočne Bosne. Jutarnja temperatura od 12 do 18, na jugu od 17 do 21, a najviša dnevna od 23 do 28, na jugu od 30 do 34 stupnja.

U srijedu sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od 11 do 17, na jugu od 16 do 22, a najviša dnevna od 27 do 33 stupnja.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Odzvonilo onima koji ne žele raditi? FBiH želi razdvojiti one koji traže posao od onih koji su na birou radi osiguranja

Hoće li Federacija BiH kroz novo zakonsko rješenje uspjeti riješiti dugogodišnje pitanje i izazov razdvajanja aktivnih tražitelja posla s...

Još vijesti za vas