Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Revolucija u bodybuildingu: Nova formula uništava mast i gradi 10 kg mišića u 30 dana

Preporučeno

Preparat je testiran na 36 hijada muškaraca starijih od 21 godine iz Austrije, Njemačke, SAD-a i Italije. Čak 9/10 njih ocijenilo je rezultate tretmana sa 100% u skladu s očekivanjima. U tim istim istraživanjima pitali su ih koje su konkretno mišiće dobili zahvaljujući novoj formuli. Muškarci su navodili (osim komentara o isklesanom trbuhu i grudima) „veće bicepse”, „jače mišiće nogu” i „znatno povećanje energije”.

Svi ispitani komentirali su da su povećali i svoju izdržljivost i sposobnost regeneracije. A zahvaljujući atletskoj figuri privukli su pažnju žena i izazvali zavist kolega. Dakle, ko je stvorio ovu formulu i koji sastojcio dlučuju o njezinom uspjehu?

Eksplozivna smjesa 4 tvari

Sve to zasluga je austrijskog profesora Dietera Fuchsa, koji je vodio tim nutricionista, biohemičara i stručnjaka za tjelesnu kondiciju. Zahvaljujući njihovom 4-godišnjem radu u Centru za sportska istraživanja u Schwechat blizu Beča pronađen je način za izgradnju čak 10 kg čistih mišića (između ostalog trbuha, grudi, bedara i ramena) u tako kratkom vremenskom razdoblju.

– Naše otkriće preokret je u izgradnji mišićne mase kod muškaraca. Konačno se pojavila prirodna metoda koja je 100% sigurna za organizam i koja uništava višak masti i garantira atletsku figuru – sretan je profesor Fuchs.

Ispostavlja se da se muška figura najbrže može dobiti zahvaljujući mješavini BCAA, kreatina, L-arginina i L-karnitina. To su 100% prirodne razgranate aminokiseline i organske tvari koje se u žargonu bodybuildera nazivaju „graditeljima proteina” i „gorivom za organizam”.

Uzimanje BCAA, kreatina, L-arginina i L-karnitina uzrokuje širenje krvnih žila i brži transport hranjivih tvari (kao što su glukoza, aminokiseline, kreatin) do mišićnih stanica zahvaljujući povećanoj proizvodnji dušikovog oksida. I ne samo to: povećava se lučenje inzulina i hormona rasta IGF-1, što također ubrzava rast mišićne mase uz istovremeno uklanjanje masnog tkiva.

Inovativan i siguran prah

Mješavina ove četiri aminokiseline u obliku je praha koji se lako koristi, zahvaljujući čemu brzo stiže do stanica. Dnevno je dovoljna jedna čaša praha pomiješanog s vodom da bi se mišići brzo nahranili i obnovili te da bi se ubrzali metabolički procesi.

Zbog svoje naučno potvrđene učinkovitosti, preporučuje se muškarcima koji žele brže i lakše dobiti mišićnu masu, isklesanu figuru i više energije i snage.

Proizvod se po posebnim uvjetima može isprobati direktno od proizvođača.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Odzvonilo onima koji ne žele raditi? FBiH želi razdvojiti one koji traže posao od onih koji su na birou radi osiguranja

Hoće li Federacija BiH kroz novo zakonsko rješenje uspjeti riješiti dugogodišnje pitanje i izazov razdvajanja aktivnih tražitelja posla s...

Još vijesti za vas