Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Misteriozna smrt mladića iz Zenice: Žalio se da ga boli glava, pa ga pronašli mrtvog

Preporučeno

Almir Kamber rođen 1985. godine iz Zenice pronađen je u subotu ujutro mrtav u svome stanu u ulici Crkvice. Njegovo beživotno tijelo, kako Avaz saznaje, u kupatilu pronašli službenici Policijske stanice Crkvice – Zenica, nakon što su uz upotrebu sile ušli u stan.

Dežurni operativni MUP-a ZDK potvrdio je, da je uviđaj u toku, a tijelo je po nalogu dežurnog kantonalnog tužitelja prevezeno u prosekturu Kantonalne bolnice Zenica gdje će biti obavljena obdukcija.

Upravo se čita:  Oružanim snagama BiH nedostaje 1.500 profesionalnih vojnika

– Posljednjih dana nije se pojavljivao, sigurno ga tri dana niko od komšija nije vidio. Navodno je frizerkama rekao da boli glava i da ima temperaturu. One su i obavijestile policiju, kaže Senada, iz zgrade broj 1 u Crkvicama.

Komšije i prijatelji za Almira imaju samo riječi hvale. Od kako mu se sestra udala, živio je sam u stanu. Volio je životinje, a u nekoliko navrata bio je učesnik Marša mira za žrtve genocida u Srebrenici.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Nemoj da mi diraš mater”: Mladić iz Teslića branio majku pa ubio rođaka, pravosnažno osuđen

  Vrhovni sud Republike Srpske pravosnažno je osudio Jovana Aleksića (25) iz Blatnice kod Teslića zbog nanošenja teških tjelesnih povreda...

Još vijesti za vas