Subota, 18 svibnja, 2024

Lijanović: Ne nasjedajte na Čovićeve obmane

Preporučeno

Povodom kontradiktornih izjava Dragana Čovića člana Predsjedništva BiH, predsjednika HDZ-a i HNS-a i njegovih koalicijskih partnera o reorganizaciji BiH ovim putem pozivam i upozoravam dva milijuna stanovnika FBiH sa pravom glasa da ne nasjedaju na njihove obmane kojima žele skrenuti pozornost sa teške ekonomske situacije u FBiH i BiH uzrokovane upravo njihovim neradom u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti.

Upravo se čita:  Ramo Isak: Vozio sam vozila i od 500.000 KM, vozio jahtu. Moj život niko neće mijenjati... Moraju shvatiti da sam ja original

Ekonomska, a ne jednonacionalna rješenja, kao što je ukidanje županija i uštede do 500 milijuna KM koje se takvom reorganizacijom mogu postići i koje se mogu investirati u ekonomski razvoj FBiH na principima razvoja zapadne Njemačke u koju naši ljudi odlaze trbuhom za kruhom da rade i žive od svog rada, jedino je normalno i realno rješenje za sve stanovnike FBiH. To je ono što ću ja zajedno sa svojim saveznicima, stanovnicima FBiH s pravom glasa, uraditi nakon pobjede na Općim izborima 2018. godine.

Upravo se čita:  Vučić najavljuje: Srbija će tražiti rezoluciju o Jasenovcu

Slijedeća izborna godina ključno je vrijeme da se demokratskim putem napokon suprostavimo političarima koji nas ruše. Stanovnici ove zemlje su ti koji mogu srušiti jednonacionalne politike, izgraditi ekonomski održivu i zdravu BiH i kao takvu je ostaviti svim budućim generacijama, kazao je u svom priopćenju Jerko Ivanković Lijanović.

Izdvajamo

Izdvajamo

Dragičević kod Hadžifejzovića otkrio ime: On je ubio mog sina!

Davor Dragičević, otac ubijenog Davida Dragičevića, rekao je u Centralnom dnevniku na Face TV da zna ime ubice svog...

Još vijesti za vas