Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Teška saobraćajna nesreća kod Mostara: Dvije osobe poginule, više povrijeđenih (Foto)

Preporučeno

Rano jutros na magistralnoj cesti M-17 sjeverno od Mostara, u prigradskom naselju Salakovac, dogodila se teška saobraćajna nesreća.

Foto: Bljesak.info
Foto: Bljesak.info

Prema informacijama iz policije, u nesreći su dvije osobe izgubile život, a više je povrijeđenih. Došlo je do sudara između autobusa preduzeća ‘Bregava trans’ i osobnih automobila, piše Bljesak.info.

Do završetka očevida promet je bio u potpunosti obustavljen, dok se do uklanjanja vozila s ceste saobraćaj odvijao naizmjeničnim propuštanjem vozila, jednim rakom.

Upravo se čita:  Objavljen kompletan finalni tekst Rezolucije o Srebrenici: Evo šta piše u njoj

Dežurna tužiteljice je u izjavi za Bljesak.info rekla kako se ova saobraćajna nesreća dogodila tokom noći oko 03:30 sati. U sudaru su sudjelovala dva osobna automobila i autobus. Prilikom sudara, dvije su osobe smrtno stradale, dok su četiri osobe povrijeđene. Očevid su uradili službenici Policijske uprave Mostar, te će se osobni automobili izuzeti u krug PU Mostar radi daljih vještačenja i istrage, dodala je tužiteljica.

Upravo se čita:  Objavljena prognoza do 16. maja: Uživajte u toplom vikendu, stiže novo zahlađenje

Više informacija se očekuje tokom dana.

sudar-mostar2

(Bljesak.info)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Odzvonilo onima koji ne žele raditi? FBiH želi razdvojiti one koji traže posao od onih koji su na birou radi osiguranja

Hoće li Federacija BiH kroz novo zakonsko rješenje uspjeti riješiti dugogodišnje pitanje i izazov razdvajanja aktivnih tražitelja posla s...

Još vijesti za vas