Utorak, 30 travnja, 2024

Najperverznije žene su rođene u ova tri znaka

Preporučeno

Njih apsolutno nije briga kakav utisak ostavljaju svojim ponašanjem, i nikada se ne kaju zbog toga!

Ovan

Koliko god da voli, žena Ovan uvijek ima ljubav za nekog muškarca sa strane. Ne krivite je, to joj je prosto u prirodi, te svaki muškarac, ako hoće da ostane pored nje, mora da isprati divlji živtoni ritam.

Ako joj ne pružite dovoljno zadovoljstva, ali i ne ispunite njegu egoističnu stranu ličnosti, ona će lako odlepršati i tražiti strast na drugom mjestu. Ona živi svaki dan kao da joj je poslednji, i može se reći da je to njen životni moto. U skladu sa time se i ponaša, te osim što u seksu ostavlja i te kako dobar utisak na partnera, ona će bez pardona pokazati da ste vi samo njeni.

Blizanac

Za ženu Blizanca ćete čuti kako ima najmanje dva lica i dve duše, najprije zbog njenog prepuštanja divljim strastima. Ona će bez trunke umora ići od jednog do drugog muškarca, a uveče biti toplo rame svom partneru.

Osim što joj je potrebna gruba igra, ona će poželjeti i nježno vođenje ljubavi, ali i razgovor, i zabavu. Pošto rijetko koji muškarac može da ispuni sve njene želje, ona će bez problema naći ljubavnika, ako ne pravog onda onog koji će joj uljepšati život razgovorima i podrškom.

Ribe

Kao vodeni znak, Riba emotivan odnos doživlja puno dublje. Seks joj predstavlja više od fizičkog iskustva, te je, baš poput meditacije, hrani i smiruje. Bez problema će muškarcu pokazati svoje lice, dati cijelo srce i tijelo.

Za razliku od ostalih grešnica, ona nikada neće da prevari, ali je problem što zbog svoje prirode, kako se lako zapali, tako i ohladi. Onda dolazi u obzir druga prilika. Ponovo voli kao da je prvi put u životu zaljubljena.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Mešalić: U Parlamentu FBiH vidimo obrise diktature, bliži se imenovanje Marina Vukoje

Hoće li amandman visokog predstavnika Christiana Schmidta na Ustav FBiH sutra stupiti na snagu? Koji su naredni potezi opozicije?...

Još vijesti za vas