Nedjelja, 28 travnja, 2024

Poznata bh. novinarka objavila post na FB koji je oduševio sve Bosance i Hercegovce

Preporučeno

Poznata novinarka televizije N1, Emela Burdžović, u subotu je imala manju saobraćajnu nezgodu, a događaj koji se nakon toga desio odlučila je podijeliti sa svojim prijateljima putem društvene mreže Facebook. Za dva dana njen post na Facebooku je lajkalo više od 2.000 posjetitelja, a njen post prenosimo u cijelosti:

– Danas me jedna mlada djevojka spucala autom. Krenula odjednom u rikverc i bum u moje! Izlazim ja, izlazi ona sva zabrinuta, istresirana, izvinjava se, gleda prepadnuto moje auto. Vidim ja fino svjež udarac. I ona pokazuje na njega i pita “Je li ovo?” Samo što ne zaplaće. Gledam je svu tako finu i lažem: Ma nije, to je stari. Ispod su i ogrebotine, fino zaparano, vidi se. Ona prelazi prstima ko mahnita od brige. Pogledam svoju kćer u autu i kontam ma je.. te auto i moje i tvoje i sav taj bespotrebni stres. Znam ja kako sam kad sam bila mlađa kuckala i proživljavala traume od svake ogrebotine. Nek ti je živa ta lijepa glava. I ona moja malena što proviruje kroz prozor. I nek su ti roditelji ponosni što su te takvu odgojili.
Rekoh joj, onako plahoj i isprepadanoj: Hajde smiri se i sjedaj u auto. Sve ok, pazi kako voziš, pazi na sebe. Nadam se da sam njoj spasila sunčanu i lijepu subotu. Sebi ipak nisam uspjela. Uništila me glavobolja.

Foto: Screenshot

– Oporavljam se od glavobolje, ali želim naglasiti još jednom – nekada je dobro ne stvarati bespotreban stres – kazala je Emela za “Avaz” nakon ‘incidenta’.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Ništa mi nije teško” Dječak iz Bosanskog Petrovca je glava domaćinstva nakon smrti oca, od četvrte godine vozi traktor

Trinaestogodišnji Miloš Jeličić iz Bosanskog Petrovca kompletan posao jednog seoskog domaćinstva preuzeo je na sebe nakon što mu je...

Još vijesti za vas